Multiple evenimente pentru secţiile de Poliţie

• publicat la: 30 aprilie 2012
Multiple evenimente pentru secţiile de Poliţie

In urma activităților desfășurate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petrești  a fost identificat numitul N. Iosif  , de 31 , recidivist, fără ocupație, ca fiind autorul într-un nr. de 2 dosare penale, privind furtul a 4 butelii cu gaz în valoare de 860 lei din  com. Sanislau, comis în luna decembrie 2011 și a unui TV color si moara electrica de macinat porumb din locuinta numitului M. Stefan, comis în data de 11.03.2012. Prejudiciul, în cazul celui de-al doilea furt în valoare de 800 a fost recuperat prin restituirea bunurilor. Prin extinedrea cercetărilor s-a stabilit că susnumitul, în noaptea de 22.03.2012, în jurul orelor 23,30, pe fondul consumului de alcool, a escaladat gardul de la curtea locuintei partii vătămate G.Ecaterina din Sanislău și a încercat să pătrundă în locuință cu intenția de a sustrage bunuri, dar a fost văzut de partea vătămată și a renunțat, părăsind curtea locuinței. Numitul  N. Iosif .este cercetat în stare de libertate sub aspectul savârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

La data de 27.04.2012, lucrătorii Poliției orașului Tășnad au fost sesizați prin SNUAU 112 de către C.Cristina din Cig,  cu privire la faptul ca tatăl său C. Alexandru, de 41 ani, a fost victima unei agresiuni comise de către numiții B. Samuel Radu și B. Daniel, de 19 respectiv 17 ani, ambii din Cig. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență Județean Satu Mare, diagnosticul primar fiind traumatism cranio cerebral acut prin agresiune. In urma cercetarilor efectuate  a rezultat faptul că la data 27.04.2012, în jurul orelor 16,15, în timp ce se întorcea acasă, pe fondul unui conflict spontat izbucnit între victimă și unul dintre agresori, conflictul a degenerat iar ulterior agresorul B. Samuel Radu l-a chemat în ajutor pe fratele sau B. Daniel și împreună i-au aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, cât și cu o coadă de matura din țeavă metalică.

Autorii sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul savârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe.

In data de 28.04.2012, în jurul ore 23,30 polițiștii din cadrul  Formațiunii Rutiere Tașnad  l-au identificat pe L. Gheorghe Mircea, de 46 ani, din sat. Cig, în timp ce conducea, pe strada Virgil Salajan din Tășnad, autoutilitara  marca Volkswagen,  cu nr. de inmatriculare SM-04- XWM, având o concentrație de 0,84, mg./l alcool pur în aerul expirat. In urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul ca, conducătorul auto L. Gheorghe Mircea, nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publce, avand permisul suspendat. In cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoane cu o îmbibație alcoolică în sânge peste limita lgal admisă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cereia exercitarea dreptului de a conducea fost suspendată.

La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Satu Mare au constatat 114 contravenții aplicând un sancțiuni în valoare de 6.570 lei.

Lasati un comentariu