O tolbă de diplome pentru Club Dance Carei

• publicat la: 24 aprilie 2012
O tolbă de diplome pentru Club Dance Carei

Membrii trupei de dansuri moderne a Clubului Elevilor, Club Dance, au participat in perioada 21-22 aprilie 2012 la  Concursul Național de Dans Modern dotat Trofeul Drobeta, competitie aflata la cea de-a doua editie,in organizarea  Palatului Copiilor Drobeta-Turnu Severin si Fundaţia pentru Tineret Mehedinţi.

Prestaţia talentaţilor  dansatori ai acestei trupe a dovedit-oare pentru a câta oară?- că rezultatele obtinute sunt rodul muncii asidue,a spiritului de echipă şi  a incăpăţânării instructorului de a demonstra că nu are atâta importanţă mărimea si dotarea   aşezământului cultural unde au loc repetitiile cât dorinţa de a realiza lucruri deosebite

Echipa de dansatori a Clubului Dance de la Clubul Elevilor C arei  s-a reintors acasă de la această competiţie  cu Trofeul Drobeta , patru locuri I şi un Premiu special al juriului.

Trupa Club Dance, pregătită de profesor-instructor Cătălina Curceanu, a participat la patru din cele şapte categorii ale grupei de vârstă corespunzătoare claselor IX-XII.

Astfel, la categoria Dans de revistă, Charlestonul prezentat  le-a asigurat  prima pozitie pe podium . Acelasi loc intâi l-au obţinut şi la categoria Dans contemporan, interpretând un dans pe muzica lui Vanghelis.

Categoria  Folclor stilizat, a adus apaluze la scenă deschisă pentru  Ciuleandra prezentată nedând juriului altă posibilitate decât acordarea de punctaj maxim.

Acelaşi juriu a fost impresionat si de prestaţia lui Claudian Şiman,la Duet clasic fapt ce i-a  adus acestuia Premiul special al juriului.

Evaluarea a tinut seama de  execuţia tehnică(coregrafie, gradul de complexitate al mişcărilor, execuţia tehnică a paşilor,omogenitatea formaţiei ,corelaţia paşilor cu ritmul şi muzica) si nu in ultimul rand de impresia artistică (aspect,ţinuta, costumaţie, originalitate, expresivitate).

Merită din plin felicitările noastre şi le urăm de pe acum succes la competiţia de Cluj la care vor participa luna viitoare cei mai mici membri ai acestei trupe. Despre această competiţie vă vom informa la momentul potrivit.

Nicoleta Latiş

comentarii

de podoba mircea la 24 aprilie 2012 - 08:07

felicitari Trupei de Dans Moden din cadrul Clubului elevilor Carei ptr prestatia frumoasa pe care au avut-o la aceasta competitie unde au participat vreo 12 judete !!!!!!!!!!

de Club Dance la 6 septembrie 2012 - 00:54

Multumim !!

Lasati un comentariu