Oferte de muncă

• publicat la: 19 aprilie 2012
Oferte de muncă

În perioada 25-26 aprilie  va fi organizată la Sibiu o bursă pentru ocuparea a 60 de posturi pentru domaniul Hotel-Gastronomie. Sunt oferite posturi pentru următoarele meserii: bucătari/bucătărese, cameriste, ospătari, ajutor în bucătătrie, ajutor în gastronomia de sistem, respectiv Mc Donald’s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria etc.

Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau cu experiență în domeniul gastronomic solicitat. Solicitanții trebuie să dețină cunoștințe bune și foarte bune de limba germană,  respectiv nivelul B1/B2 pentru personalul auxiliar și C1/C2 pentru personalul de specialitate.  Experiența profesională constituie un avanataj.

Angajarea se va face pentru perioada mai-noiembrie. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână-cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit  pentru personalul auxiliar este de 1000-1200 euro brut pe lună, iar pentru personalul de specialitate între 1500-2000 de euro brut pe lună, conform tarifelor de land. Cazarea este asigurată de către angajator ( gratuit sau negociabilă ). Întreținere pe cont propriu sau negociabil, întreținerea este pusă la dispoziție de angajator.

Pentru mai multe informații și detalii vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. de tel. 0261-770237 (tasta 1),  sau la Sediul AJOFM Stau Mare, str. Ion Ghica, nr. 36.

Persoana de contact este  Ciote Ioana Gabriela- consilier Eures.

Lasati un comentariu