Pensii în avans pentru sătmăreni

• publicat la: 12 aprilie 2012
Pensii în avans pentru sătmăreni

În această lună, pensionarii sătmăreni îşi vor primi pensiile în avans. Astfel, potrivit declaraţiilor directorului executiv al Casei Judeţene de Pensii, Eugenia Sabou, beneficiarii sistemului public de pensii îşi vor primi drepturile cuvenite după următorul calendar: în data de 11 aprilie vor fi achitate drepturile persoanelor care în mod obişnuit le primeau în data de 14 a lunii.

În 12 aprilie vor fi achitate drepturile persoanelor care primeau pensia în data de 15 a lunii, iar în 13 aprilie vor primi pensia persoanele care în mod obişnuit primeau aceste drepturi în data de 16 a lunii. În data de 17 aprilie vor fi achitate celelalte drepturi, astfel încât toţi pensionarii să primească pensiile până la data de 25 aprilie, în loc de 27, cum erau achitate în mod obişnuit. Pensionarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu îşi vor putea ridica pensiile de la sediul subunităţilor poştale, până în penultima zi lucrătoare din lună, data de 27 aprilie.

Pensiile achitate prin intermediul băncilor pot fi ridicate începând cu data de 12 aprilie, dar nu mai târziu de 13 aprilie.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu