Şcoala Altfel ajunge la Căminul de Bătrâni

• publicat la: 5 aprilie 2012
Şcoala Altfel ajunge la Căminul de Bătrâni

Clasele I A şi a IV-a  A de la Şcoala cu cls. I-VIII Vasile Lucaciu, însoţiţi de director Alina Mocanu, şi înv. Florica Iederan, respectiv Gabriela Lazăr, au făcut o vizită la persoanele de vârsta a treia de la Căminul de Bătrâni Carei.

În cadrul parteneriatului pe care încheiat între cele două instituţii, elevii au vrut să aducă zâmbetul pe buzele celor care le-ar fi putut fi bunici.

Prof. Alina Mocanu le-a adresat vârstinicilor o urare legată de Sfintele Paşti care se apropie. Apoi elevii au susţinut un scurt concert la fluier, interpretând şase piese muzicale. În continuare aceştia s-au împărţit în două echipe care au intrat în fiecare salon să ofere celor insingurati fructe, dulciuri şi gogoşi. Bucuria bătrâneilor a fost impresionantă, iar fericirea li se citea pe faţă. Întâlnirea copiilor cu partea mai puţin frumoasă a vieţii, neputinţa unora dintre cei în vârstă, i-a impresionat pe micuţii cu suflet mare până la lacrimi.

„A fost o acţiune din suflet pentru suflet”, cum ne-a declarat d-na Gabriela Lazăr, învăţătoarea clasei a IV-a  A.

redactia

comentarii

de HaHaHa la 5 aprilie 2012 - 20:11

emotionat! felicitari!

de haahaahaa la 6 aprilie 2012 - 05:16

Gogoase liberale…
gogosi gogosi…

de Cristian la 6 aprilie 2012 - 05:34

De apreciat efortul parintilor si bunicilor care au sprijinit initiativa cadrelor didactice ca in prag de sarbatoare sa indulceasca viata unor parinti ramasi fara copii sau uitati de acestia.Indiferent de unde vin ajutoarele ele sunt binevenite.E Postul Pastelui si crestinii fac acte de milostenie.

de cititor la 6 aprilie 2012 - 06:19

felicitari claselor si invatatorilor

de daniela la 6 aprilie 2012 - 09:16

Felicitari aceste scoli. Este cea mai buna scoala din oras.

Lasati un comentariu