Scurgeri de gaze la Cămin

• publicat la: 25 aprilie 2012
Scurgeri de gaze la Cămin

În cursul dimenții de  23 aprilie a.c., în localitatea Cămin, a avut loc un incident în urma căruia a fost rupt racordul dintre conducta principală de gaz și rețeaua ce alimenta un imobil, astfel încât s-a produs o scurgere de gaze.  În zonă se efectuau reparații la rețeaua comunală de apă și buldoescavatorul manevrat de un șofer de 34 de ani, din Berveni, a lovit conducta, provocând avariile.

Polițiștii Secției 7 Carei Poliție Rurală au procedat la restricționarea traficului rutier și pietonal până la închiderea fluxului de gaze de către specialiști autorizați, ce au remediat și defecțiunea produsă.

Pe numele șoferului ce a manevrat defectuos utilajul, polițiștii au întocmit acte premegătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere din culpă.

Acțiune a polițiștilor rurali în vederea combaterii braconajului piscicol

Polițiștii rurali continuă acțiuinile menite a combate braconajul piscicol, astfel încât în cursul zilei trecute, în contextul activităților desfășurate pe acestă line de către polițiștii Secției 89 Gherța Mică Poliție Rurală, a fost depistat un bărbat de 38 de ani, din Boinești, care comercializa pește pe raza localității Gherța Mică.

Polițiștii i-au solicitat acestuia să prezinte documentele ce atestă proveniența cantității de pește, constatându-se încă că Ioan L. comercializa în mod ilegal produsele. În consecință s-a procedat la ridicarea celor 7 kg de pește în vederea confiscării și s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pe numele suspectului.

Proiectil găsit la Valea Morii

Un proiectil exploziv, având calibrul de 120 mm, a fost găsit de un localnic din satul Valea Morii, în timp ce curăța șanțul de pe marginea drumului.

Bărbatul de 40 de ani a sesizat Poliția prin intermediul unui apel 112, la fața locului deplasându-se de îndată polițiști de ordine publică din Tășnad, ce au asigurat zona până la sosirea echipajului din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Pompierii au stabilit cu exactitate natura muniției descoperite, proiectilul fiind ridicat și transportat vederea distrugerii.

Lasati un comentariu