Şedinţa cu preşedinţii şi locţiitorii pe circumscripţii la Prefectură

• publicat la: 25 aprilie 2012
Şedinţa cu preşedinţii şi locţiitorii pe circumscripţii la Prefectură

Miercuri, 25 aprilie, ora 11:00, a avut loc şedinţa cu preşedinţii şi locţiitorii pe circumscripţii, la sediul Institutiei Prefectului-judetul Satu Mare.

Prefectul judetului Satu Mare, Cristian Sasu a tinut să precizeze la inceputul şedinţei faptul că “Dorim ca alegerile să fie organizate intr-un mod impecabil si a continuat spunând că “Orice incercare de fraudare va fi sancţionată”.

Preşedinţii si loctiitorii au fost puşi la curent cu noile detalii in ceea ce priveste alegerile locale si au fost avertizati să verifice totodată dacă listele electorale au fost actualizate. Aceştia trebuie de asemenea să comunice ulterior lista completă de candidaţi.

Pentru orice fel de nelămuriri si informatii sunt rugati să intre pe site-ul BEC (Biroul Electoral Central) www.beclocale2012.ro.

Tot astăzi , 25 aprilie, la sediul Institutiei Prefectului-judetul Satu Mare, a avut loc şi  intâlnirea cu primarii pentru a stabili ultimele detalii in ceea ce priveşte viitoarele alegeri si desfăşurarea lor in cele mai bune conditii.

Eugen Chiorean, sef serviu Juridic si Contencios Administrativ a precizat faptul că pe 3 iunie se va incheia tipărirea buletinelor de vot si a rugat primarii, acum că sediile au fost stabilite, să asigure conditiile necesare unei bune desfăşurări a votului. Campania electorală debutează pe 11 mai si durează 30 de zile, incheindu-se pe data de 9 iunie.

Toate detaliile legate de alegerile locale 2012 se gasesc pe site-ul Institutiei Prefectului-judetul Satu Mare, pagina principala, secţiunea Alegeri locale 2012.

Lasati un comentariu