Stand al Jandarmeriei la Carei

• publicat la: 6 aprilie 2012
Stand al Jandarmeriei la Carei

Cu prilejul săptămânii Şcoala Altfel, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare a venit în sprijinul unităţilor de învăţământ din judeţul Satu Mare prin organizarea şi desfăşurarea unor activităţi de prezentare a Armei în localităţile Satu Mare, Carei, Negreşti Oaş, Tăşnad, Beltiug, unde au fost organizate în locuri publice standuri de prezentare a ţinutei şi puncte de informare documentare.

La Carei standul a fost amplasat în faţa Monumentului Ostaşului Român în data de 5 aprilie a.c., între orele 11:00 – 13:00.

Peste 200 de elevi ai  şcolilor din oraş au vizitat standul de prezentare al armei şi au fost informaţi asupra aspectelor legate de atribuţiile Jandarmeriei Sătmărene, asupra prevederilor legale în vigoare referitoare la competiţiile sportive, la drepturile şi obligaţiile spectatorilor.

La final elevii au fost încântaţi să facă poze cu maşina Jandarmeriei şi cu materialele din dotare.

Miercuri 04 aprilie 2012 între orele 11.00 -13.00 în  faţa Monumentului Eroilor din  Oraşul Tăşnad,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare  a organizat şi desfăşurat  activităţi de prezentare a Armei. Aproape 180 de elevi  au vizitat standul organizat de Detaşamentul 3  Jandarmi Tăşnad, aceştia fiind informaţi asupra aspectelor legate de atribuţiile Jandarmeriei Sătmărene, asupra prevederilor legale în vigoare referitoare la competiţiile sportive, la drepturile şi obligaţiile spectatorilor.

Tot miercuri, 04 aprilie 2012 jandarmii Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Satu Mare au prezentat elevilor de la Şcoala Ion Creangă din municipiul Satu Mare un exerciţiu demonstrativ.

redactia

comentarii

de unforgiven la 7 aprilie 2012 - 05:28

…………………

de Luptator la 7 aprilie 2012 - 05:29

Felicitari jandarmeriei! Deschisi spre cetateni si mai ales spre copii, dar si cand e scandal…, sunt la inaltime. Sper sa ajunga odata la masa felicitarilor si Politia Locala.

de avocat la 8 aprilie 2012 - 05:08

felicitari detasamentul 3 jandarmi!!!! la multi ani si sarbatori fericite!!

de Rawmania la 8 aprilie 2012 - 10:33

A.C.A.B.

Lasati un comentariu