USL a plantat puieţi pentru un viitor mai verde

• publicat la: 5 aprilie 2012
USL a plantat puieţi pentru un viitor mai verde

Uniunea Social Liberala Satu Mare a marcat miercuri 4 aprilie Ziua Mondiala a Sănătăţii care se sărbătoreşte la 7 aprilie si totodată Ziua Mondială a Pământului, care este marcată in toata lumea la data de 22 aprilie. Cu această ocazie, USL-ul a demarat o actiune de ecologizare, pe aleea Milcov din cartierul Micro 15, in cadrul careia a plantat puieţi. Dupa Micro 15 au urmat si cartierele Carpati II si Centrul Maternal Lorena. Ziua Mondiala a Pamantului a fost sarbatorita prima oara in 1970, pentru a sublinia nevoia de a conserva resursele naturale ale Terrei.

Nascuta dintr-o miscare a studentilor, Ziua Pamantului a devenit un eveniment educativ si informativ. Grupurile ecologiste se folosesc de aceasta ocazie pentru a atrage atentia asupra problemelor de mediu ale Terrei: poluarea aerului, apelor si a solului, distrugerea ecosistemelor, disparitia a mii de specii de plante si animale si epuizarea resurselor naturale.

sursa tv1sm

comentarii

de localnica din carei la 22 martie 2013 - 10:18

Felicitari d-nule Presedinte Stef . Va rugam sa va faceti putin timp liber si sa veniti si la Carei sa plantati ptr ca sa poata veni Kvacs in urma domniei voastre sa-i TAIE>

Lasati un comentariu