5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi – 17.05.2012

• publicat la: 17 mai 2012
5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi – 17.05.2012

wall-street.ro: Sfat de la primul francizat Subway pentru antreprenori: Fiti pregatiti sa munciti 20 ore pe zi! La  32 de ani, Cristian Stefanescu isi traieste visul: a renuntat la viata de corporatist pentru a se dedica in totalitate unei afaceri-pilot in Romania.

zf.ro: Ziua Facebook: reţeaua de socializare închide cea mai spectaculoasă ofertă publică iniţială din istorie. Reţeaua de socializare Facebook se cotează astăzi pe bursa americană NASDAQ, investitorii din SUA şi din în­treaga lume aşteptând cu sufletul la gură să vadă la ce preţ îşi va vinde compania acţiunile şi la cât va fi evaluată aceasta.

dailybusiness.ro: Euro se face mic in fata dolarului. Care sunt efectele pe piata europeana. Euro a continuat sa piarda teren in fata monedei americane, ajungand miercuri la o cotatie sub 1,27 dolari/euro, un nou minim al ultimelor 4 luni, dupa ce Grecia, care risca falimentul si iesirea din zona euro, a anuntat noi alegeri anticipate.

business24.ro: Blanculecu: Romania va iesi din UE, impreuna cu celelalte state subdezvoltate. Situatia europeana se inrautateste pe zi ce trece, iar viitorul uniunii monetare nu este sigur. Conform unor economisti internationali, in urmatorii trei-cinci ani, zona euro va fi formata doar din patru state, lucru care nu intra neaparat la capitolul „fictiune”.

zf.ro: Amendă de până la 500 de lei pentru cine nu-şi declară la Fisc până în 25 mai veniturile din 2011. Aproximativ 600.000 de români care au obţinut în 2011 venituri din chirii, activităţi agricole, activităţi comerciale, jurnalism, operaţiuni cu valută sau vânzarea acţiunilor la bursă trebuie să ajungă la Fisc până vinerea viitoare, 25 mai, să depună declaraţia de venit (formularul 200) sau să o transmită prin internet.

sursa money.ro

Lasati un comentariu