5 ştiri business

• publicat la: 7 mai 2012
5 ştiri business

Cât ar rezista un român dacă și-ar pierde serviciul. În cazul în care şi-ar pierde locul de muncă, 40% dintre români nu ar putea trăi nici măcar o lună din economiile pe care le au în prezent.

wall-street.ro: Zece lucruri pe care trebuie sa le stii despre programul Guvernului Ponta. Premierul desemnat, Victor Ponta, a depus la Parlament programul de guvernare, un document de 53 de pagini, care isi propune „sa redea romanilor speranta, demnitatea si mandria de a trai in tara lor”, dar cu prea putine cifre care sa justifice macar modul de indeplinire a acestor idealuri.

zf.ro: Angajaţi după „feeling” sau după recomandările HR-ului? Fiecare manager se află la un moment dat în situaţia de a face angajări, însă practica a arătat că cele mai moderne instrumente de recrutare folosite de HR sunt adesea inutile dacă intervine „feelingul” şefului în legătură cu un candidat.

dailybusiness.ro: Franta schimba presedintele: Hollande, 52%. Francois Hollande a castigat alegerile prezidentiale din Franta, obtinand, conform sondajelor de tip exit-poll, intre 52 si 53,3 la suta din voturi. Conform institutelor CSA, TNS Sofres si Ipsos, Francois Hollande a obtinut 52% din voturi, iar Nicolas Sarkozy 48%.

business24.ro: Facebook primeste primul rating de cumparare: 44 dolari pe actiune. Facebook a primit o recomandare de cumparare din partea Wedbush Securities la un pret de 44 de dolari pe actiune. Este prima recomandare dupa ce Facebook si-a evaluat actiunile la un pret cuprins intre 28 si 35 de dolari pentru oferta publica initiala.

capital.ro: Cât ar rezista un român dacă și-ar pierde serviciul. În cazul în care şi-ar pierde locul de muncă, 40% dintre români nu ar putea trăi nici măcar o lună din economiile pe care le au în prezent.

sursa money.ro

Lasati un comentariu