Ansamblul Ceatăra la Odorhei

• publicat la: 12 mai 2012
Ansamblul Ceatăra la Odorhei

Ansamblul Ceatăra din Carei impreună cu Ana Holdiş Pop si Aniela Tegzes au participat in perioada 8-10 mai 2012 la  „Turneul folcloric” organizat de câteva ONG-uri româneşti din judetul Harghita si cu sprijinul Consiliul Judetean Harghita – prin Centrul Cultural si de Arte Lazarea, Primăria Odorheiu Secuiesc si Casa de Cultură a Sindicatelor din Miercurea Ciuc.

Spectacolele au avut loc la Sala Studio din Odorheiu-Secuiesc (8 mai), Casa Municipală de Cultură din Gheorgheni (9 mai) respectiv Casa de Cultură a Sindicatelor din Miercurea Ciuc (10 mai), cu incepere de la orele 18,00.

Prezenti pentru a sasea oară in judetul Harghita, artistii sătmăreni sunt promotorii folclorului autohton la spectacole si festivaluri nationale si internationale, unde reprezintă cu succes valorile tradiţionale populare româneşti.

Spectacolele, cu intrare gratuită, fac parte dintr-o serie mai amplă de manifestări dedicate comunităţii româneşti din Harghita, menite a conştientiza si promova propriile valori traditionale, intr-un cadru multicultural, european, al respectului reciproc faţă de celelalte comunităţi.

Lasati un comentariu