BestFest 2–Primăvara Culturală Careiană

• publicat la: 3 mai 2012
BestFest 2–Primăvara Culturală Careiană

Pe tot parcursul lunii mai, Careiul va găzdui variate  programe culturale, sportive și sociale. Vor avea loc expoziții foto și arte plastice, piese de teatru în limba română și maghiară, cros, concursuri sportive, serate literare, concursul de poezii Bala-Fényi, concerte și alte evenimente culturale organizate de Directia de Cultură şi Sport Carei in  colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural,Centrul Cultural al municipiului Carei,Biblioteca Municipală şi Muzeul municipal Carei.

În acest sfârșit de săptămână:

Vineri 4 mai 2012

–          Tiberius Quartet Band

Ora 19.00 în sala Cavalerilor din castelul Karolyi va avea loc Concertul Ansamblului Tiberius Quartet din Târgu Mureș. Ansamblu a fost fondat în 1994 la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj de către Sándor Devich.

Sâmbătă 5 mai 2012

–          Memorialul Mircea Dohan

11.00 Turneul de handbal pentru juniori

16.00 Meci demonstrativ Minerul Baia Mare ’70 – ’80 vs VICTORIA CAREI ’70 – ‘80

Evenimentele se vor desfășura în sala de sport a CT Iuliu Maniu

–          Să înflorească orașul!

De la ora 11.00, de la fântâna arteziană, se pornește în grup, înarmați cu vopsea colorată și cu pensulă și fiecare capac de canal întâlnit în cale va fi transformat într-o floare. Astfel se dorește să fie felicitate toate mamele. Toți participanții se vor reîntâlni la ora 19.00 în Parcul Dendrologic pentru o seară cu pâne cu unsoare în compania chitarelor, a cântecelor și a muzicanților careieni.

Duminică 6 mai 2012

–          Aerobic – cardio – zumba

Începând cu ora 11.00 pe terenul cu iarbă artificială Union Glass, str. Uzinei nr.1

Antrenori: 11.00 Raluca Păvăluc – aerobic, 12.00 Szabó Andrea – cardio, 13.00 KATUS ATTILA – campion mondial de aerobic, 14.00 Todoran Bogi – Zumba

redactia

Lasati un comentariu