Braconaj piscicol pe Crasna

• publicat la: 6 mai 2012
Braconaj piscicol pe Crasna

În cursul serii trecute, după ora 20.00, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 7 Carei  Poliție Rurală au depistat trei bărbați care pescuiau pe râul Crasna, între localitățile Cămin și Berveni, cu plasă de pescuit monofilament, având capturată cantitatea de 1,5 kg caras.

Peștele și plasa monofilament au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei trei pescari, identificați ca fiind Gheorghe V., de 47 de ani, Aladar V., de 40 de ani și Tiberiu L., de 36 de ani, toți din Cămin, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de pescuit neautorizat în perioada de prohibiție, prin utilizarea de unelte neautorizate.

Suspect cercetat pentru exercitare de violențe

Polițiștii Secției 7 Carei  Poliție Rurală au intervenit în urma unei sesizări formulate prin intermediul unui apel 112, înregistrat ieri, în jurul orei 14.00, în vederea aplanării unui conflict intervenit între doi localnici, la Domănești.

Din investigațiile efectuate a rezultat faptul că Istvan G., de 30 de ani, în urma unor discuții contradictorii avute cu Jessi V., de 20 de ani, ar fi trecut la exercitare de violențe asupra acestuia, lovindu-l de mai multe ori cu pumnul și cu o lopată, în zona feței și a brațelor.

În funcție de concluziile medicilor legiști, care vor stabili cu exactitate numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor cauzate victimei, polițiștii vor proceda la corecta încadrare juridică a faptei și tragerea la răspundere penală a agresorului.

Lasati un comentariu