Caravana Carierei

• publicat la: 5 mai 2012
Caravana Carierei

„Caravana Carierei”reprezintă un proiect strategic cofinanţat din Fondul Social  European „Investeşte in oameni!”,a cărui promotor este Blocul National Sindical Bucuresti. Durata proiectului este de 36 luni:1 noiembrie 2010 – 31 octombrie 2013 si are ca parteneri:

1.Universitatea Româno-German[, Sibiu

2.S.C.Technical Training SRL, Bucureşti

3.Mesogeiako Symvouleftiko Sistema SA, Grecia

„Caravana Carierei” va vizita 42 de ;coli in 21 de judete din regiunile de implementare a proiectului (Nord-Vest,Vest,Centru,Sud-Vest).

Se realizeză 42 evenimente, de 2 zile, in cadrul scolilor din cele 21 de judete din regiunile de implementare, 3.500 de elevi viitori absolventi cu vârste intre 16 ani si 18 ani sunt informati pe teme legate de tranzitia de la statutul de elev la acela de cetăţean activ din punct de vedere economic prin furnizarea materialului informativ si de consiliere:”Mapa mea pentru călătoria pe piaţa muncii”si 1050 de elevi (30% din totalul beneficiarilor directi), vor primi un netbook.

Dintre toate scolile din judetul nostru sunt doar două licee selectate, Grupul Scolar”Simion Bărnuţiu”Carei este unul dintre ele, fiind liceu participant la acest proiect. Grupul ţintă este format din 85 de elevi ai claselor teminale – ruta directă şi ruta progresivă.

Evenimentul se va desfăşura in incinta liceului nostru, in zilele de 07-08.05.2012.

Vom reveni cu amănunte legate de acest proiect in zilele care urmează.

prof.Ramona Maxim

Lasati un comentariu