Colectare deşeuri electronice

• publicat la: 31 mai 2012
Colectare deşeuri electronice

Campania „Locul deşeurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, o initiativa a Asociatiei  Române pentru Reciclare RoRec, debuteaza, anul acesta, in judetul Satu Mare, cu o actiune in Municipiul Carei

Locuitorii Municipiului Carei sunt chemati sa colecteze responsabil deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), in cadrul actiunii organizate de  Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, solicitand in acest sesns sprilin de la  Primaria Carei si de la partenerul Philips, in ziua de 2 iunie.

Sambata, 2 iunie 2012, careienii au, si anul acesta, ocazia sa scape responsabil de deseurile de echipamente electrice si electronice, dupa ce, in 2011, au participat la nu mai putin de cinci actiuni desfasurate in judet. Astfel, in intervalul orar 09.00 – 17.00, cetatenii din Carei au la dispozitie patru puncte de colectare, enumerate mai jos, unde pot depune aparatura electrica si electronica veche sau defecta:

  1. Liceul Teoretic
  2. Cartier Mihai Viteazu 2, în spatele complexului comercial Kaufland
  3. Cartier Mihai Viteazu 1, Strada Crinului, în zona parcării private
  4. Parcarea de pe Strada Someș

In cazul in care deponentii au obiecte mari sau voluminoase pe care doresc sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit. Pentru informatii suplimentare despre cum pot programa un transport, cetatenii pot apela numarul de telefon 0768.547.575, de miercuri, 30 mai, pana vineri, 1 iunie, intre orele 10.00-18.00 si sambata, 2 iunie, intre orele 08.00-15.00.

Toti deponentii vor fi inscrisi la o tombola, unde au posibilitatea de a intra in posesia unuia dintre cele 20 de premii oferite de partenerul Philips: 10 roboti de bucătărie, 5 cafetiere, 5 mixere. Tragerea la sorti se va efectua pe 2 iunie, de la ora 18.00, la sediul Primariei  Carei.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

redactia

Lasati un comentariu