Concursul „CU VIAŢA MEA APĂR VIAŢA”

• publicat la: 29 mai 2012
Concursul „CU VIAŢA MEA APĂR VIAŢA”

În data de 28 mai 2012, începând cu ora 10.00, pe terenul de sport al Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Satu Mare,  s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa” organizat de către  Inspectoratul Şcolar Judeţean cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare

S-au înscris în concurs un număr de 5 echipaje de gimnaziu (Şcoala cu clasele I-VIII „Dr. Vasile Lucaciu” Satu Mare, Şcoala cu clasele I-VIII „Octavian Goga” Satu Mare, Şcoala cu clasele I-VIII Doba, Şcoala cu clasele I-VIII Tăşnad, Grup Şcolar Ardud ) respectiv 2 echipaje de liceu (Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, Grup Şcolar de Industrie Alimentară „George Emil Palade” Satu Mare).

Concursul a fost unul extrem de disputat şi s-a desfăşurat pe parcursul a trei probe: o probă teoretică şi 2 probe practice:  „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 de m” respectiv „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”.

În urma desfăşurării probelor de concurs clasamentul a fost următorul:

Gimnaziu: locul I – Şcoala cu clasele I-VIII Tăşnad

locul II – Şcoala cu clasele I-VIII „Octavian Goga”

locul III –Şcoala cu clasele I-VIII „Dr. Vasile Lucaciu”

Liceu: locul I – Grup Şcolar de Industrie Alimentară „George Emil Palade”

locul II – Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”

Echipajele care s-au clasat pe locul I, atât la gimnaziu cât şi la liceu, vor participa la etapa pe regiune de dezvoltare, care va avea loc în ultima decadă a semestrului II al anului de învăţământ.

Cu această ocazie Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare mulţumeşte pentru colaborare organizatorilor, echipajelor participante, Inspectoratului Şcolar Judeţean, primăriei municipiului Satu Mare.

Lasati un comentariu