Cserey Csaba in concert la Carei

• publicat la: 10 mai 2012
Cserey Csaba in concert la Carei

Primăvara culturală careiană aduce săptămâna aceasta muzica unplugged la Carei prin cunoscutul percuţionist Cserey Csaba.

Cserey Csaba are peste 40 de ani de activitate artistică, sute de concerte în ţară şi străinătate, colaborând printre alţii şi cu Harry Tavitian. Anul trecut a susţinut un concert la Biblioteca Municipală Carei, fiind invitat la Noaptea Bibliotecilor. Unul dintre instrumentele cu care percutionistul satmarean a reuşit să transpună publicul într-o lume feerică este hangdrumul, un obiect aparent ciudat dar vechi de câteva mii de ani, originar din Asia.

Vineri, 11.05.2012, ora 19, Cserey Csaba revine la Carei şi va concerta împreună cu Cristian Pintea la Castelul Karolyi, în Sala Cavalerilor.

Programul Primăverii culturale careiene  va continua sâmbătă, 12.05.2012, ora 19, când secția maghiară a trupei de teatru a Casei de Cultură, împreună cu cenaclul Artis al Bibliotecii Municipale Carei, vor recita versuri ale  poetului George Bacovia într-o locație neașteptată.

Spațiul de joacă din Cartierul Mihai Viteazu I va fi pentru o jumătate de oră scena pe care cele două trupe de recitatori vor intrepeta poeziile bacoviene.

Nicoleta Latis

Lasati un comentariu