Cupa Phoenix la baschet la Liceul Teoretic Carei

• publicat la: 13 mai 2012
Cupa Phoenix la baschet la Liceul Teoretic Carei

Sâmbătă, începând cu ora 10,00  Liceul Teoretic Carei a fost gazda  celei de-a IX-a ediţii a Cupei Phoenix la baschet. Printre participanţi s-au numărat echipele feminine şi masculine ale liceului gazdă, ale Colegiului Naţional Kölcsey Ferenc din Satu Mare şi ale Colegiului Naţional Dragoş-Vodă din Sighetu Marmaţiei.

Din echipa masculină a Liceului Teoretic Carei au făcut parte Tibi Bundas, Cristian Bunda (căpitan), Onodi Botond, Cătălin Pridea, Tamás Kurucy, Bertalan Gerge, Lukács Patrick, Péter Paul Sebastian, iar la fete, Anca Marian (căpitan), Iulia Dobrai, Ioana Blideran, Claudia Zob, Mónika, Magosi, Diana Murariu, Oana Ţenter, Aliz Szabó, Melisa Moca. Antrenorul celor două echipe este  prof.Csaba Herman.

Echipele din Satu Mare au fost însoţite de antrenorul Zoltán Filip, iar cele din Sighetu Marmaţiei, de Anton Fangli (la fete) şi Ioan Groza (la băieţi).

În urma meciurilor disputate între echipele celor trei licee, clasamentul final a arătat astfel:

la băieţi

Locul I    Colegiul Naţional Kölcsey Ferenc Satu Mare

Locul II   Colegiul Naţional Dragoş-vodă Sighetu Marmaţiei

Locul III  Liceul Teoretic Carei

Coşgheterul competiţiei masculine a fost Reiser Roland, iar Gogea Sebastian  a fost declarat cel mai tehnic jucător.

la fete

Locul I Colegiul Naţional Dragoş-vodă Sighetu Marmaţiei

Locul II   Liceul Teoretic Carei

Locul III Colegiul Naţional Kölcsey Ferenc Satu Mare

Cea mai bună marcatoare a fost declarată Vancea Alexandra, iar cea mai tehnică jucătoare a fost Oana Ţenter.

Nicoleta Latiş

comentarii

de Horia Mărieș la 13 mai 2012 - 16:13

Mi se pare mie, sau performanța fetelor de la Liceul Teoretic Carei este una de remarcabilă? Oricum, sincere felicitări!

Nu de alta, dar conform tradiției, la baschet fete, sătmărencele au fost mai întotdeauna mai bune. Dovadă și faptul că senioarele din Satu Mare sunt vicecampioane naționale (f. recent).

de Nicoleta Latis la 13 mai 2012 - 16:54

Ultimul meci al fetelor l-am vazut pe viu. Au jucat foarte bine si le-au batut la scor pe reprezentantele Colegiului Kölcseyi. Intradevar este o performanta buna. Ceea ce e de remarcat este ca se prevede un redivivus al sporturilor de echipa in Carei si ne bucuram mult.

Lasati un comentariu