Depuneri de coroane la Monumentul Ostaşului Român

• publicat la: 9 mai 2012
Depuneri de coroane la Monumentul Ostaşului Român

O zi senină de primăvară a adunat pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român oficialităţi locale,reprezentanţi ai diferitelor instituţii şi asociaţii precum şi noi candidaţi  înscrişi în cursa electorală.

Au mai participat elevi însoţiţi de cadre didactice de la licee şi şcoli generale.Spectatorii au fost mai puţini faţă de alţi ani.

Cuvântul de deschidere i-a aparţinut lui Bogdan Georgescu după care s-a intonat imnul de stat.Un sobor de preoţi a oficiat un Te deum în cinstea eroilor căzuţi pentru apărarea pamântului strămoşesc.

Au urmat apoi depuneri de coroane din partea Primăriei şi Administraţiei Locale,a structurilor din MAI,a Asociaţiei Veteranilor,a partidelor politice USL,UNPR,PDL,UDMR,a Asociaţiei Unirea dar şi din partea elevilor prezenţi.

comentarii

de oana la 9 mai 2012 - 19:00

Careiul este un oras-comoara! Are atatea monumente care fac cinste judetului si tarii! Monumentul ostasilor romani cazuti in al doilea razboi mondial este unul dintre ele!El aduna, la fiecare moment istoric important, intreaga comunitate in jurul sau!Ce posibilitate de comuniune si inaltare spirituala!

Lasati un comentariu