Fanii lui Bute n-au voie în sală cu steagul României

• publicat la: 24 mai 2012
Fanii lui Bute n-au voie în sală cu steagul României

Comunitatea românilor de la Nottingham numără în jur de 1000 de persoane, reunite în jurul bisericii ortodoxe unde oficiază părintele Dan Petru Ghindea.

O parte dintre români şi-au cumpărat bilete la meciul de sâmbătă, bucuroşi că-l pot vedea pe viu pe Lucian Bute. „Nu întotdeauna avem posibilitatea să vedem sportivi de-ai noştri atât de renumiţi. Cu astfel de prilejuri putem scoate şi noi la lumină sentimentele noastre româneşti, să le arătăm celor de aici de unde venim”, spune părintele. Grupul local de români a avut parte de o surpriză. După ce au cumpărat biletele, au fost informaţi că nu au voie în Capital FM Arena cu drapelul tricolor. „Probabil este vorba despre o măsură organizatorică, pentru a nu exista incidente. Dar nu mi se pare normal”, a mai spus preotul Dan Petru Ghindea.

Altfel, sâmbătă, la ora 14:00, fanii lui Bute veniţi de la Montreal şi din România şi-au dat întâlnire în faţa Capital FM Arena. „Va fi un fel de cocktail. Este bine să ne adunăm cu toţii, pentru că avem acelaşi favorit”, a spus unul dintre fanii sosiţi de la Montreal. Aproape 300 de turişti canadieni au venit la
Nottingham pentru Bute.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu