Furturi şi accidente in weekend

• publicat la: 13 mai 2012
Furturi şi accidente in weekend

În data de 12.05.2012, în jurul orei 07.45, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia pe DN 19, pe raza localității Petrești, P. Attila de 26 de ani a efectuat, fără a se asigura, un viraj la stânga, intrând în coliziune cu autoutilitara marca Ford Tranzit condusă de B. Viorel de 47 de ani și care se angajase în depășirea sa.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui P. Lucian de 28 ani și rănirea ușoară a lui R. Gabor de 21 ani, ambii pasageri în autoturismul Dacia.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Totodată le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Tășnad a fost identificat Z. Casba de 25 ani care, în data de 12.05.2012, în jurul orei 09.30, a intrat într-un magazin alimentar din Tășnad unde, distrăgând atenția vânzătoarei, a sustras din sertarul casei de marcat suma de 60 lei, după care a părăsit în fugă magazinul.

Autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

B. Ildiko de 41 ani și B. Cristina de 30 de ani sunt cercetate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, după ce, în data de 12.05.2012, au fost surprinse încercând să sustragă dintr-un supermarket din municipiul Satu Mare bunuri alimentare în valoare de 209 lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Lasati un comentariu