Hotii bihoreni purtau salopeta de drumari

• publicat la: 7 mai 2012
Hotii bihoreni purtau salopeta de drumari

La data de 05.05.2012, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Petrești au reușit identificarea a patru persoane ca fiind autorii unui număr de 3 furturi comise în cursul lunii ianuarie 2012, în dauna a două persoane fizice, respectiv a unei societăți comerciale de pe raza localității Irina, comuna Andrid. Aceștia sunt: B. Mihai de 18 ani, B. Robi de 21 ani, ambii din sat Irina, C. L. de 17 ani și V. A. de 17 ani, domiciliați în localitatea Salacea, județul Bihor. Prejudiciul cauzat, în valoare totală de 1350 lei, a fost recuperat parțial și restituit părților vătămate. Autorii faptelor sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu.

Lucrătorii Biroului de Investigații Criminale împreună cu lucrătorii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Carei i-au identificat  pe numiții: H. Iosif de 32 ani, Z. Attila de 28 ani, H. Tiberiu de 22 ani și B. Zoltan de 32 ani, toți având domiciliul în oraș Săcuieni, județul Bihor, care în cursul lunii aprilie 2012 au comis mai multe înșelăciuni pe raza municipiului Carei.

Astfel, aceștia au indus în eroare părțile vătămate D. Piroska de 70 ani, K. Sara de 64 ani, G. Erika de 40 ani și T. János de 67 ani, sub pretextul că sunt muncitori la o societate care efectuează lucrări de asfaltare în oraș, pretinzând și primind diverse sume de bani fără a efectua lucrările promise. Din prejudiciul total de 3.500 lei a fost recuperată suma de 1.200 lei. Susnumiții sunt cercetați în stare libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Lucrătorii Secției 7 de Poliție Rurală Carei au întocmit dosar penal numiților V. Gheorghe de 47 ani, V. Aladar de 40 ani și L. Tiberiu de 36 ani, toți domiciliați în localitatea Cămin, județul Satu Mare, sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj piscicol, faptă comisă la date de 03.05.2012, pe raza localității Cămin. A fost confiscată cantitatea de 1.5 kg pește și o plasă monofilament de 3/1.5 m.

Lasati un comentariu