Inscrieri curs Femeia Manager

• publicat la: 17 mai 2012
Inscrieri curs Femeia Manager

Femeile manager din sectorul IMM care vor sa-si dezvolte aptitudinile antreprenoriale o pot face prin intermediul programului national multianual, implementat de AIPPIMM. Etapa a II-a a programului consta in organizarea (pe parcursul a 4 zile, in 8 locatii din tara) a unor CURSURI de educatie antreprenoriala, dedicate in exclusivitate femeilor.

Unul dintre cursuri va fi organizat de OTIMMC Cluj, in perioada 31 mai – 3 iunie a.c., locatia urmand a fi stabilita in scurt timp. Cheltuielile de participare (cu exceptia transportului la si de la locul de desfasurare a cursului) vor fi suportate prin program. Inscrierea on-line pentru participarea la acest(e) curs(uri) a inceput in data de 16 MAI LA ORELE 10,00.

Inscrierea on-line se face pe site-ul Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM (www.aippimm.ro . Selectia participantelor se va face in ordinea inscrierii on-line, cu mentiunea ca sunt alocate maxim 5 locuri pentru femeile care provin din mediul rural, medii sociale defavorizate si minoritati etnice.

Principalele teme care vor fi abordate pe parcursul cursului sunt: – Management strategic – Marketing – Studiul pietei – Selectia si evaluarea personalului – Managementul performant al resurselor umane.

Dupa parcurgerea acestor teme, cursantele vor reusi sa dobandeasca a serie de cunostinte si deprinderi absolut necesare pentru derularea activitatii unei firme. La sfarsitul perioadei cursantele vor fi supuse unei examinari de testare a cunostintelor acumulate, in urma careia li se va inmana o diploma care va atesta faptul ca au absolvit cu succes cursul de pregatire antreprenoriala derulat in cadrul programului finantat de AIPPIMM.

Nr.

crt.

OTIMMC

organizator

Perioada cursuri

1 BRASOV 21 iunie – 24 iunie 2012
2 CLUJ-NAPOCA 31 mai – 03 iunie 2012
3 CONSTANTA 31 mai – 03 iunie 2012
4 CRAIOVA 07 iunie – 10 iunie 2012
5 IASI 14 iunie – 17 iunie 2012
6 PLOIESTI 28 iunie – 01 iulie 2012
7 TARGU-MURES 28 iunie – 01 iulie 2012
8 TIMISOARA 07 iunie – 10 iunie 2012

Criteriul de selecţie va fi ordinea înscrierii, cu menţiunea că (în cazul în care vor exista solicitări) pentru femeile care provin din mediul rural, medii sociale defavorizate şi minorităţi etnice se alocă prioritar maximum 5 locuri pentru participare.

Lasati un comentariu