Lansare candidaţi USL Tăşnad

• publicat la: 14 mai 2012
Lansare candidaţi USL Tăşnad

In plăcuta ambianţă oferită de terasa Roz din Tăşnad a avut loc lansarea candidatilor USL pentru functia de primar si consilieri locali Tăşnad, vineri, 11 mai 2012.

La eveniment au fost prezenţi presedintele PNL Satu Mare, Adrian Stef, deputatul Viorel Buda, senatorul Ecaterina Andronescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat si fost ministru al Educatiei Nationale, ministrul Transporturilor si infrastructurii Ovidiu Silaghi,  senatorul Valer Marian, primarul orasului Negresti Oas Nicolae Bura, presedintele PSD Tăşnad Ovidiu Buzgău, presedintele PNL Tăşnad, Romeo Antal, preşedintele PC Tăşnad, Sabău Vasile candidatii pentru primăriile si consiliile locale din localităţile invecinate.

Evenimentul a inceput cu intonarea imnului României, după care Vasile Mitraşca, candidatul USL pentru functia de primar a oraşului Tăşnad si-a prezentat câteva dintre cele mai importante puncte din programul electoral.

Vasile Mitraşca are o experienţă vastă, acumulând 12 ani in domeniul administratiei, 2 mandate de primar in Căuaş si alte 2 mandate in Tăşnad. Acesta isi doreste dacă ajunge primar să refacă infrastructura orasului, să realizeze canalizarea si alimentarea cu apă pentru o lungime de 20 km, reabilitarea statiei de pompare, reabilitarea blocurilor vechi, realizarea unei baze de tratament in băile Tăşnad – proiect pentru care deja exista studii de fezabilitate, refacerea drumului judetean, refacerea zonei centrale si spatiile verzi, spatiile pentru copii, scoaterea transportului greu din oras si sustinerea persoanelor cu greutăţi materiale –  accesul liber a persoanelor vârstnice in băile Tăşnad.

Au fost prezentati si candicatii pentru consilieri locali din echipa USL:

Micu Horea-Gheorghe(PSD), Nica Daniela-Ramona(PNL), Farcău Adrian-Danut(PSD), Maier Călin-Daniel-Vasile(PSD), Horgos Izidor(PSD), Mindreanu Remus-Gheorghe(PNL), Hoblea Vasile-Eusebiu(PNL), Lates Eugen(PSD), Matisan Romulus-Ioan(PNL), Onac Augusta-Elena(PSD), Batori Mihai(PNL), Ciceo Sabin (PSD), Maier Ioan(PNL), Mitraşca Ioan(PSD), Mocan Claudiu Ioan(PC), Sabo Ionut(PSD), Ilieş Gheorghe Manuel(PC), Pop Ileana(PSD).

Au luat cuvântul rând pe rând toti prezenti cu toti subliniind schimbarea de la nivel national prin investirea Guvernului Ponta si faptul că anul 2012 este anul victoriei si al schimbării si pe plan local.

Prezentă la eveniment, Ecaterina Andronescu a declarat: “A inceput schimbarea si trebuie să o ducem la capăt. A venit vremea ca românii să nu mai fie umiliti in ţara lor. Trebuie să câştigăm pentru cetăţenii care asteaptă să facem ceea ce spunem! USL va invinge pentru că suntem mai buni, mai respectuosi si vrem să facem ceea ce spunem!”

Discursul Ecaterinei Andronescu a fost continuat de ministrul Ovidiu Silaghi care a declarat: “Puterea trebuie să invingă, pentru că noi suntem puterea. Anul acesta USL câştigă alegerile generale, USL câştigă si alegerile locale atât pentru Tăşnad, cât si pentru presedintia Consiliului Judetean Satu Mare!

Manifestarea s-a incheiat cu intonarea imnurilor celor două partide in aplauzele membrilor si simpatizantilor prezenti la eveiment.

comentarii

de unforgiven la 14 mai 2012 - 17:25

Asa sa fie………………

Lasati un comentariu