Suporterii spanioli au umplut buzunarele comercianţilor, iar cerşetorii au făcut şi 700 de euro într-o zi

• publicat la: 10 mai 2012
Suporterii spanioli au umplut buzunarele comercianţilor, iar cerşetorii au făcut şi 700 de euro într-o zi

Suporterii spanioli au marcat serios în conturile comercianţilor români. După estimări, 30 de milioane de euro vor lăsa la noi în ţară. Hotelierii au profitat deja de eveniment  şi au crescut preţurile chiar şi de zece ori. O cameră de hotel din Capitală a ajuns chiar şi la 4 mii de euro. Dar nu sunt singurii care se bucură de profit . Până şi cerşetorii au făcut mai multi bani.

Cel mai mult au de câştigat proprietarii restaurantelor şi cafenelelor din centrul oraşului. Suporterii spanioli a luat cu asalt Capitala. Au ciocnit zeci de mii de sticle de bere, în cinstea echipei favorite.

Şi hotelierii bucureşteni au profitat de eveniment pentru a-şi spori veniturile. Câştigurile lor s-au triplat în ultimele două zile. Ce-i drept, au închiriat camerele şi de patru ori mai scump decât într-o zi obişnuită. Cine nu şi-a făcut rezervare din timp, a plătit şi 4 mii de euro pentru o cameră dublă.

Bucurie şi pentru taximetrişti, care au zilele acestea au mai mulţi clienţi decât pot face faţă. Şi pentru că la magazine  nu se poate plăti în euro, suporterii au stat la coadă chiar şi la bancomatele improvizate.

Bişniţarii străini au găsit şi ei o portiţă pentru a face bani. Un olandez a vândut pe stradă tricouri, fulare şi fanioane cu însemnele celor două finaliste. Preţurile: între 25 şi 50 de lei.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu