ADMITERE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL MILITAR 2012

• publicat la: 13 iunie 2012
ADMITERE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL MILITAR 2012

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str.Fabricii nr. 35, recrutează candidaţi pentru  concursurile de admitere – sesiunea 2012 –  în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Sunt scoase la concurs 85 locuri, astfel:

–         Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, Facultatea de Pompieri: 35 locuri – bărbaţi;

–         Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”Boldeşti, judeţul Prahova:

  • 50 locuri subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă bărbaţi

Cererile de participare/înscriere la concursurile de admitere se depun la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al jud. Satu Mare – Biroul Resurse Umane, str.Fabricii nr.35, pentru :

–         Facultatea de Pompieri până la data de 22 iunie 2012,

–         Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti până la data de 10 august 2012.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul resurse umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, telefon 711212, int.27103, 27007 şi de pe site-ul ISU “Someş” Satu Mare : www.isusatumare.ro, precum şi de pe site-urile : www.academiadepolitie.ro şi www.scoaladepompieri.ro .

Lasati un comentariu