Adrian Ştef-cel mai tânăr preşedinte de Consiliu Judeţean din România

• publicat la: 22 iunie 2012
Adrian Ştef-cel mai tânăr preşedinte de Consiliu Judeţean din România

Vineri, 22 iunie 2012 a avut loc festivitatea de investire a noilor consilieri judeţeni. Festivitatea a inceput cu investirea preşedintelui Consiliului Judeţean in persoana domnului Stef Adrian, preşedintele ales in urma scrutinului din 10 iunie 2012.

Sala mare a Prefecturii a devenit neîncăpătoare pentru cei care au dorit să ia parte la evenimentul dedicat investirii noului preşedinte al consiliului judeţean,Adrian Ştef.Toţi cei de faţă au fost de acord asupra istoricei victorii obţinute de USL la Satu Mare.

La evenimentul festiv de investire au participat Septimiu Buzaşu, secretar de stat, Fedorca Stelian, secretar de stat, Ovidiu Silaghi, ministru al Transporturilor şi al Infrastructurii, PS Iustin Sigheteanu, arhiereul vicar al Sătmarului şi al Maramureşului, Eugeniu Avram, prefectul judeţului Satu Mare, Rodica Grosos Maxim, preşedintele Tribunalului, Valer Marian, senator, Liviu Dragnea, secretar general al PSD, Csehi Arpad, preşedinte in execuţie şi Cristian Moraru, preşedinte BEJ alături de numeroşi simpatizanţi ai aleşilor.

Evenimentul a debutat  cu intonarea imnului de stat al României,Deşteaptă-te române ,urmat de Oda Bucuriei. Preşedinta Tribunalului,Rodica Grosos Maxim,a dat citire sentinţei prin care Adrian Stef este ales cu un număr de 65.096 de voturi valabil exprimate.A urmat apoi depunerea jurământului de credinţă de către Adrian Stef,avându-i alături pe preşedinta Tribunalului şi prefectul Eugeniu Avram.

Festivitatea a continuat cu alocuţiunea PS Iustin Sigheteanul care a binecuvântat noua conducere şi i-a indemnat pe noii aleşi să işi pună experienţa dobândită in slujba cetăţeanului pentru asigurarea bunăstării tuturor românilor şi maghiarilor care locuiesc in judeţul nostru. PS i-a dăruit lui Adrian Stef  Sfânta Scriptură care alături de Constituţie să ii fie cărţile de căpătâi.

Adrian Stef, in alocuţiunea sa a menţionat faptul că este cel mai tânăr preşedinte de Consiliul Judeţean din România si că astăzi deschide o nouă etapă in cartea judeţului in care alături de sătmăreni va hotărâ cum să arate Satu Mare nu numai mâine sau poimâine, ci şi peste 5-10 ani.

Mulţumesc tuturor sătmărenilor indiferent de opţiunea pe care au avut-o în cabina de vot.Voi fi preşedintele tuturor pentru ca peste 4 ani să  îi determin să voteze şi pe cei nehotărâţi datorită  realizărilor la care vom lucra zi de zi.Vreau să hotărâm împreună ce vom avea de făcut. Deşi  consiliul este constituit din partide care se află în competiţie doresc să lucram împreună pentru a sprijini cetăţenii judeţului nostru. 

Au mai luat cuvântul ministrul Ovidiu Silaghi, senatorul Valer Marian, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD,cu toţii salutând noul consiliul şi felicitându-l pentru victorie pe Adrian Stef. In alocuţiunile lor,vorbitorii  au manifestat solidaritate faţă de familia lui Adrian Năstase, fostul premier,dezaprobând la unison condamnarea acestuia.

Csehi Arpad, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean a mulţumit in discursul său tuturor celor cu care a colaborat de- a lungul timpul şi i-a urat succes noului preşedinte Adrian Stef. După festivitatea de investire a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Judetean. Sedinţa condusă de Adrian Stef, preşedintele Consiliului Judetean Satu Mare a vizat validarea consilierilor judeţeni, depunerea jurământului acestora şi alegerea vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean Satu Mare. Astfel următoarea formulă a Consiliului Judetean este- Mircea Govor – PSD, Nicolae Bura -PSD,.Virgil Enătescu – PNL ,Ioan Vasile Viman – PSD,.Jozsef Pinter – PNL ,Octavian Petric – PSD ,Oliviu Aurel Buzgău – PSD,.Ioan Rus – PNL ,Rodica Maxi – PSD ,Anna Maria Maruşca – PNL ,Ciprian Ardelean – PSD ,Nicolae Pal – PNL ,Bota Cosmin – PC, la UDMR- Csehi Arpad ,Stier Peter ,Szasz Piroska ,Draveczky Carol Iosif,Lochli Tunder Terezia ,Nagy Alexandru,Kaiser Stefan ,Kovacs Mate ,Barcza Daniel Botond ,Mărginean Eva ,Nagy Maria ,Gingele Emeric,la  PDL Radu Giurcă,Daliana Lazar,Vasile Berinde,Ioan Mihalca,Alexandru Panea,la  PP – DD Mihai Rusu şi Alexandru Horvat Ca vicepreşedinţi ai Consiliului Judetean au fost votaţi si validaţi in funcţie Mircea Govor şi Csehi Arpad.

Comisia de validare este formată din Pinter Jozsef-secretar,Ioan Viman,Eva Maria Mărginean-preşedinte,Rusu Grigore Mihail şi  Berinde Vasile.

De la formaţiunea PDL,au renunţat la calitatea de consilier judeţean Ioan Holdiş şi Cobârzan Ioan din Carei,în locul lor fiind validaţi Daliana Lazăr şi Alexandru Panea.

Daniela Ciută

comentarii

de Cetateanul indignat la 22 iunie 2012 - 20:58

RUSINE…….!!!!!!!!! Csehi vicepresedinte………..???????????????? si la Carei magarul vrea tot un „az enyem”. Sunteti apa de ploaie!

Rusine, rusine si rusine!

de Primarul K la 23 iunie 2012 - 00:01

Indignatul se pare ca nu are habar de zoologie! Cetateanul indignat face parte insusi din specia mentionata de el!

La urmatoarele alegeri de peste 4 ani il voi propune pe baietelul meu de 3 ani sa fie cel mai tanar presedinte CJ!

Tovarase cetatean! Ce studii si experienta are Stef? La ce se pricepe? Il poti pune cumva in balanta cu Csehi care este de un calibru cu totul diferit. El isi va continua cariera la un nivel politic mult mai inalt!

de comentator la 23 iunie 2012 - 01:23

Stef : ce are in scris citeste, ce nu stie zambeste,ce trebe promis cu succes o face, in reste habar, la zanbit este tare.

de florin la 23 iunie 2012 - 07:47

nu asta e problema ca e tanar…
cum adica ce studii are???
din cate stiu eu a terminat educatie fizica la o facultate particulara..si ceva drept tot la ceva particulara,si la fara frecventa…..nu ebun sa te reprezinte??astea sunt alternativele el cu govor:un alt intelectual in viata..

de florin la 23 iunie 2012 - 07:48

si ciocan,care chiar e greu sa i numeri clasele

de careianu la 23 iunie 2012 - 09:17

Felicitari Adrian Stef !Un rezultat remarcabil,care indatoreaza insa.

de Catolic la 23 iunie 2012 - 16:52

mare om Csehi

Asa urat vorbit cu preot catolic de la biserica mea. A vrut ca sa spuna in biserica pe fata sa votam cu Csehi si preotul nu a vrut. Asta Csehi.

de careianu la 23 iunie 2012 - 22:05

fratilor numa careienii isi pot rezolva problemele asa cum stiu ei ca snapanu de mircea govor bate laba cu kovacs si ridica ode si osanale la televiziunea lui pentru udmristii jeno si lajcsi..sa fie de vina sutele de milioane date de primarie la nvtv???jupane govor nu vrei sa ii iei acasa la supur pe cei doi daca tis ase dragi????poate ii scapi si de datorii….

de tulnicu la 23 iunie 2012 - 22:15

ungurii au cersit prin kelemen hunor postul de vice la judet si doar 36 la suta is unguri in judet da se face ca nu vede ca la carei is 45 la suta romani si ei isi bat joc de ei de 4 ani!!!!!!!!politica de sfidare si discriminare etnica a primarilor din carei convine UDMR da KELEMEN HUNOR urla ca din gura de sarpe cand nu primesc in alte parti drepturi pentru o mana de oameni.RUSINE!!!! vor etnicii maghiari sa se transforme in grofi? ?va simtiti bine in aceasta situatie????va creste maiu mai mult ????si mai aveti pretentia ca sunteti europeni….da tot la cort ati ramas cu gandirea.

de oarecare la 24 iunie 2012 - 10:30

domnule de tulnicu la consiliul judetean UDMR cu12 consilieri si PDL cu 5 creau majoritatea si numeau vicepresedintii asa ca sa facut alanta sau intelegerea cu udmr la carei scorul e de 11 la 8 au majoritate si decid asta e politica mergem la vot dupa cum ni se pare vremea

de freaca la 25 iunie 2012 - 01:31

adrian stef era cel mai bataus in liceu
colegii il detestau , sa nu va spun ca e un nesimtit
de ungurii care ne conduc ce sa va spun ….

de jos germania la euro 2012 la 25 iunie 2012 - 23:41

da @freaca, si eu am furat cirese din vecini in tinerete. Si din prisma acestui fapt sunt un infect…………, nu?
Deci esti si tu decat un frustrat invidios. Cica era bataus. Poi ce mai putea fi? tocilar, gagicar,paracios? Ba dar nu vrei sa-l critici si pentru faptul ca poate la gradinita a impins pe cineva de pe utut.
Auzi! „Colegii il detestau”. Poi mai tampitelule………. a luat zeci de mii de voturi, cretinule. zeci de mii…………………..
frustratule !!!!!!!!!!!!!!!!!

de freaca la 26 iunie 2012 - 21:41

domnu jos germania probabil ai vreun interes sa il aperi , ma gandesc ca esti unul din cei care il pupa in cur sa o duca bine …..
dar eu nu am nici de castigat nici de pierdut spun doar adevaul….
se vede ce om esti dupa modul cum vorbesti iar astfel de oameni sunt doar in anturajul lui Adi

apropo mai cretinule colegi nu putea sa aiba zeci de mii , dar daca avea ramanea fara voturi

de keri la 26 iunie 2012 - 22:15

mai freaca si tu putin tulipanu ca tot o pierdut in fata lu stef cu csehi a tau care sustinea pe evazionistu de carei

de lorena la 27 iunie 2012 - 20:53

Va papa PSD – ul cu chiloti cu tot…s-au ticnit LIBERALII frateeeeee!!!

Lasati un comentariu