Bibliovacanţa

• publicat la: 18 iunie 2012
Bibliovacanţa

Biblioteca Municipală Carei organizează  un program de vacanță pentru elevi cu genericul Bibliovacanţă.

Programul educaţional este gratuit şi se desfăşoară în perioada 9-20 iulie . Jocuri interactive, workshop,atelier de creaţie şi handmade,lecturi în grup sunt câteva dintre activităţile desfăşurate la Bibliovacanţă .

Copiii cu vârste cuprinse între şase şi doisprezece ani pot participa, gratuit, la acest program de educaţie formală şi informală, organizat de Biblioteca Municipală, în colaborare cu    elevi voluntari de la licee , al căror coordonator este Ionuţ Sava.Programul îşi propune să împace şi părinţii şi copiii, fiind o alternativă pentru petrecerea vacanţei.

În fiecare zi a săptămânii, cei mici vor avea parte de activităţi tematice. De exemplu,seria activităţilor se va deschide cu un workshop lunea unde copiii se vor cunoaşte mai bine.  Marţea sunt programate jocuri interactive,lectura poveştii –  alege personajul preferat . Miercurea începe cu un  atelier de creaţie şi handmade: tehnica  quilling .  Joia vom învăţa reguli de bună purtare ,vizionare filme pentru copii. Vinerea, copiii învaţă engleză mai mulţi voluntari elevii pun la cale un atelier de pictură, pentru a-i stimula pe micuţi să înveţe cuvinte în limba engleză .

Părinţii îşi pot înscrie copiii în program, gratuit, la sediul Bibliotecii Municipală situat pe strada Iuliu Maniu, nr.10 sau la şcoală pe formularul Fişă de înscriere.

comunicat

Lasati un comentariu