Cel mai bun actor in rol principal la ROTARACT este Tudor Păun

• publicat la: 19 iunie 2012
Cel mai bun actor in rol principal la ROTARACT este Tudor Păun

Teatrul de Nord din Satu Mare a găzduit  în acest an, în perioada 11-14 iunie Festivalul de teatru dedicat elevilor –Rotaract  2011, ediţia a şasea, organizată de cluburile Rotaract si Rotary. La această competiţie interjudeţeană au fost înscrise 20 de piese (7 piese-gimnaziu şi 13 piese –liceu) care au concurat la categoriile gimnaziu, liceu şi one man show.

Elevii Şcolii cu Clasele I-VIII Nr.1 Carei au urcat pe scenă în cea de-a treia zi a  acestui concurs,  14 iunie, cu trei piese: “Titanic vals”, care i-a avut ca actori pe elevii: Ciută Aurora, Berzovan Maria Voinescu Cinthya, Lucuţa Iulian Gabriel (clasa a VIII-a), Belbe Sebastian, Teger Erik (clasa a VI-a), pregătiţi de prof. Claudia Guler,

“Gaiţele”, în care micii actori au fost:  Grad Anca, Ganea Alexandra,  Abriham Amalia,  Feier Iulia,  Mateş Claudia, Palfi Erik, Gal Alexandra (clasa aVII-a) şi Sucală Cătălin din clasa a VI-a, pregătiţi de prof. Loredana Buzgău,

iar cea de-a treia piesă ”Dormi, Costică?”a fost interpretată de elevii Marincaş Denisa şi Păun Tudor din clasa a VI-a, (prof. Claudia Guler).

Înaintea festivităţii de premiere,Teatrul de Nord Satu Mare a pregătit o surpriză  concurenţilor şi părinţilor prin  spectacolul oferit de copiii  de la Teatrul vienez  din Oradea care au interpretat piesa “Gâlcevile din Chioggia”. În timpul acestui spectacol amuzant şi captivant, concurenţii au uitat pentru moment de emoţiile ce i-au copleşit în aşteptarea jurizării.

În jurul orei 20 a sosit şi momentul mult aşteptat.  În urma deliberării juriului, la secţiunea gimnaziu, elevul   Păun Tudor din clasa a VI-a a obţinut premiul pentru “Cel mai bun actor în rol principal”, rolul interpretat de el fiind cel al lui Costică, din piesa ,,Dormi Costică?”

Premiul  este o motivaţie pentru copii, aceştia manifestându-şi  interesul de a participa şi la următoarele ediţii. Mult succes!

redactia

comentarii

de Iulia la 20 iunie 2012 - 14:40

Felicitari tuturor concurentilor,abia asteptam sa mergem la urmatoarea editie.De asemenea,felicitari bunului nostru coleg,Tudor Paun.

Lasati un comentariu