Concerte grele in 2012. Cine sunt artiştii internaţionali care ne (în)cântă anul acesta

• publicat la: 28 iunie 2012
Concerte grele in 2012. Cine sunt artiştii internaţionali care ne (în)cântă anul acesta

Nume grele precum The Cranberries ori Jennifer Lopez vor sosi anul acesta in România. Preturile biletelor concertelor care vor avea loc incepând cu luna viitoare, in Capitală ori in Cluj, pornesc de la 65 lei si ajung până la 299 lei.

B’estfest Summer Camp 2012 va fi primul festival de muzică şi va deschide seria concertelor din luna iulie. Nume sonore precum Pulp, Garbage, Royksopp, Caro Emerald, Modestep, Selah Sue, Booka Shade, Milow, Skindread, Dope D.O.D., Trolley Snatcha, Andy C, Kreator, Meshuggah si Moonspell vor concerta, in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’estfest Park din Tunari.

Trupa care va deschide seria marilor concerte de vară va fi formatia Roxette, care pe 19 iulie va cânta pe Cluj Arena, stadion ce a fost gazda celor de la Scorpions si Smokie in toamna lui 2011. Roxette revina in România dupa un concert sustinut anul trecut, la Zone Arena, Bucuresti, concert ce a adunat peste 15.000 de fani.

Pe 28 septembrie,  il veti  putea asculta, incepând cu ora 20:00, pe Lenny Kravitz, care va performa in Piata Constitutiei din Bucuresti. Aflat in plin turneu international de promovare a noului sau album „Black and White America”, energicul artist newyorkez vine pentru a doua oara in Capitala.In urma cu o saptamana, The Cranberries isi anunta pe site-ul oficial concertul de pe 11 octombrie, de la Romexpo, Bucuresti. Biletele sunt puse in vanzare la preturi intre 117 si 220 de lei.

Ultima, dar si cea mai mare surpriză de anul acesta va fi cântăreata americană Jennifer Lopez. Una dintre cele mai cunoscute artiste ale lumii va concerta live la Bucuresti, pe 15 noiembrie. Spectacolul face parte din turneul „Dance Again World Tour‟, scrie urban.ro.

Lasati un comentariu