Constituirea noului Consiliu Local

• publicat la: 22 iunie 2012
Constituirea noului Consiliu Local

Potrivit comunicatului remis de Instituţia Prefectului, astăzi,de la ora 12,00  va avea loc festivitatea de investire a  preşedintelui ales al Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

Sedinţa de constituire a Consiliului Local Carei este programată pentru sâmbătă 23 iunie de la ora 11,00.

Pe ordinea de zi a şedinţei figurează Alegerea comisiei de validare,Validarea mandatelor consilierilor aleşi,Depunerea jurământului de către aceştia,Alegerea preşedintelui de şedinţă,Depunerea jurământului de primarul ales,Alegerea viceprimarului,Aprobarea numărului şi componenţei comisiilor de specialitate pe diferite domenii de activitate.

La evenimentul de la Satu Mare  va fi prezent Ministrul Transporturilor,Ovidiu Silaghi,senatorul Valer Marian,secretarul general al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Tot astăzi, începând cu ora 11.00, vor avea loc şedinţele de constituire a Consiliilor Locale din comunele Căpleni, Cămin, Ciumeşti, Foieni, Porumbeşti, Urziceni, iar de la ora 16.00 cea de constituire  a Consiliului Local Petreşti.

Sâmbătă, de la ora 11.00, sunt programate şedinţele de constituire a Consiliilor Locale  Negreşti Oaş si  Medieşu Aurit.

redacţia

comentarii

de comentator la 23 iunie 2012 - 09:16

Oare USL se prezinta sau incep cu stangul

de Informatii exacte la 24 iunie 2012 - 01:01

Lipsa USL a fost sigur anuntata din timp doar ca UDMR a vrut un fel de scandal mediatic. Se stia clar ca 4 membrii ai USL nu vor fi in localitate. Probabil Miercuri va fi programata din nou sedinta cand USL va merge sigur. Sambata a fost doar o fita jenanta din partea UDMR! Jocuri udmriste slabe.

de oarecare la 24 iunie 2012 - 10:18

si miercuri oare nu pot pleca 6 consilieri UDMR? iar vom amana sa mucim

de maidan la 24 iunie 2012 - 12:34

aia nu pot pleca ca nu au unde si nici de ce…ei traiesc din ajutorul de la stat nu stiu altceva sa faca….si oricum nu ei decid ce vor sau cum voteaza.

de Ghita la 24 iunie 2012 - 13:31

Cica udmru nici lista de consilieri nu au stiut sa o faca cum trebe si acum au gasit ca unii sunt incompatibili….unu mai competent ca altu.Au ajuns ungurii din carei sa fie condusi de un evazionist venit din varf de munte.Au cu ce se lauda nobilii.

de Vasile la 24 iunie 2012 - 23:51

Bilantul ultimilor patru ani arata politica de totala discriminare etnica promovata de formatiunea UDMR Carei este in dezacord total cu ceea ce afirma liderii lor la nivel national.Procesul de sfidare si maghiarizare sustinuta de lidetul local al acestei formatiuni continua si in prezent cu acordul liderului Kelemen Hunor desi discursul este cu totul altul decat faptele.Cei 470 de rromi din Carei au un reprezentant al lor in cadrul primariei nu insa si cei 45% romani din oras.Recent a avut loc la Cluj constituirea noului CL in care cei 16% maghiari sunt reprezentati de un viceprimar.Miile de romani ce traiesc in orasul Carei au ajuns sa fie tratati cu dispret in tara lor de UDMR Carei.Formatiunea care conduce orasul de 20 de ani a introdus la primaria orasului obligativitatea cunoasterii limbii maghiare ca cerinta pentru paerticiparea la concursurile pentru posturile vacante care oricum nu sunt mediatizare corespunzator.Daca luam in calcul si obligativitatea infiintarii de grupe de prescolari in limba maghiara,unele cu 4 copii si 2 educatoare,sau a titularizarii de cadre didactice maghiare pentru sectia romana,sau a sprijinirii activitatilor sociale numai pentru etnicii maghiari avem imaginea completa a preocuparilor celor doi primari maghiari din Carei.

de ... la 25 iunie 2012 - 03:39

@oarecare

de oarecare la 24 June 2012 – 10:18
„si miercuri oare nu pot pleca 6 consilieri UDMR? iar vom amana sa mucim”

cica nu sunt in clar cu „vom amana”
CONCLUZIE: sunteti un consilier UDMR…………!!!!!!!???????
bravo-bravo-bravo

Lasati un comentariu