Întâlnirea cu Fecioara Maria din Guadalupe

• publicat la: 28 iunie 2012
Întâlnirea cu Fecioara Maria din Guadalupe

E greu să descrii senzațiile și sentimentele. La început era acel neastâmpăr al așteptării. Apoi murmurul : A sosit! A sosit!

Puțin după ora anunțată, ora 18,00, portretul nepictat de mână omenească al Fecioarei Maria din Guadalupe a ajuns printre credincioșii sosiți să o primească în mijlocul lor la Biserica Sf. Andrei. Părintele Ioan Chișărău, membru al Asociației „Darul vieții”, însoțește icoana în pelegrinarea sa prin sud-estul Europei.

Istoria icoanei Sfintei Maria de Guadalupe este binecunoscută cititorilor nostri. Mai puțin cunoscută este motivația pentru care Maria de Guadalupe a pornit într-un pelerinaj prin lume.

Așa cum sublinia pr. Ioan Chișărău, cel care a ținut predica Liturghiei la care au mai participat părintele paroh Radu Filip și pr.Lucian Cociorvă, Fecioara din Guadalupe a mai apărut acum 21 de ani în viziunile unor credincioși.

Lor le transmitea mesajul că trebuie să fie scoasă din Sanctuarul unde este adăpostită și să fie purtată în întreaga lume pentru a opri uciderea pruncilor nenăscuți, prin avort.

Dorința Fecioarei Maria a fost îndeplinită și s-au făcut 8 copii ale icoanei din Guadalupe care au fost răspândite pentru a peregrina prin lume să transmită ultimul mesaj al Maicii Domnului. Una dintre aceste copii a fost încredințată Asociației „Darul vieții”, care a adus-o și la noi, la Carei.

Toți cei care și-au sacrificat câteva ore pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni a Sfintei Maria de Guadalupe au plecat spre casele lor îmbogățiți sufletește, cu speranța vie că vor veni și zile mai bune, că mijlocitoarea noastră la bunul Dumnezeu îi va ajuta să-și găsească pacea interioară.

redactia

comentarii

de Horia Mărieș la 29 iunie 2012 - 10:59

– Maria de la Guadelupa
– Guadalupei Szűzanya
– Our Lady of Guadalupe
– Nuestra Señora de Guadalupe

http://www.youtube.com/watch?v=a-Sqk81q9hE

Lasati un comentariu