Mopedist accidentat pe strada M Viteazu

• publicat la: 1 iunie 2012
Mopedist  accidentat pe strada M Viteazu

Poliţiştii Secţiei 7 Carei Poliţie Rurală, acţionând în scopul prevenirii infracţionalităţii silvice, au oprit pentru control, în localitatea Căpleni, autobasculanta condusă de Aurel M., de 50 de ani, din Satu Mare, care transporta cantitatea de 7 m.c. material lemnos, în vederea comercializării, fără a deţine documentaţia prevăzută de lege.

Poliţiştii au dispus în acest caz aplicarea unei sancţiuni contravenţionale în cuantum de 2500 lei şi măsura complementară a ridicării materialului lemnos în vederea confiscării .

Eveniment rutier

Un bărbat de 64 de ani a suferit leziuni uşoare în urma unui eveniment rutier produs ieri, 31 mai a.c., pe Strada Mihai Viteazul din municipiul Carei.

Poliţiştii rutieri au stabilit în urma cercetării la faţa locului că bărbatul ce conducea o mopedă a fost accidentat uşor de autoturismul condus de Zsolt C., de 25 de ani, din Becheni, care nu a respectat regulile de acordare a priorităţii la ieşirea din curtea unui imobil.

Atât  victima accidentului, Francisc C., cât şi conducătorul auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice, fiindu-le totodată recoltate probe biologice conform procedurii.

Poliţiştii continuă investigaţiile în cază.

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice constatate de poliţiştii rutieri

Poliţiştii rutieri acţionând în vederea supravegherii şi controlului circulaţiei pe drumurile publice, au identificat în cursul zilei trecute trei şoferi care conduceau fără a deţine permis ori având permisul suspendat, sau au urcat la volan deşi consumaseră alcool, întocmind dosare penale pe numele lor.

Este cazul lui Roland S., de 19 ani, din Lazuri care a fost depistat de poliţiştii Secţiei 3 Satu Mare Poliţie Rurală conducând autoturismul în localitate, deşi nu deţine permis de nicio categorie.

Nici Gheoghe L., de 46 de ani, din Cig, nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, deoarece avea permisul suspendat. În pofida acestui fapt, bărbatul a fost depistat în trafic, de poliţiştii rutieri din Tăşnad, pe Strada Lăcrimioarelor din localitate, fiind cercetat penal pentru infracţiunea comisă.

Un alt şofer a urcat la volan deşi anterior consumase băuturi alcoolice, având o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum a relevat aparatul etilotest.

Şi în acest caz, poliţiştii rutieri au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pe numele lui Radu B., de 53 de ani, din Cărăşeu, pentru comiterea infracţiunii de conducere cu alcoolemie peste limita legală.

Alţi 5 şoferi au rămas ieri fără permise pentru conducere cu viteză peste limita legală, efectuare de depăşiri neregulamentare şi neprezentarea în termen de 24 de ore la sediul Poliţiei pentru întocmirea documentaţiei necesare în cazul implicării într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Lasati un comentariu