Tânăr careiean reţinut pentru furt

• publicat la: 15 iunie 2012
Tânăr careiean reţinut pentru furt

Polițiștii de investigații criminale din Carei și Satu Mare au depistat și cercetat trei persoane suspectate de comiterea unor infracțiuni de furt, pe numele lor întocmindu-se dosare penale.

Într-unul din aceste cazuri față de suspect s-a luat și măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior procurorii dispunând arestarea preventivă pentru 29 de zile. În sarcina tânărului de 24 de ani, Iosif B., din Carei, polițiștii au reținut comiterea a patru infracțiuni de furt, din locuințe ori instituții publice, prejudiciul total cauzat ridicându-se la suma de 4.290 lei.

Bărbatul a pătruns fără drept în două locuințe, în incinta unei biblioteci și a altei instituții, de unde a sustras sume de bani, poșete, băuturi alcoolice ori alte bunuri de valoare găsite. Administrându-se probe concludente în cauză privind comiterea faptelor de către suspect și perseverarea în activitatea infracțională, s-a decis cercetarea sa în stare de arest preventiv.

Și polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au depistat principalii suspecți în cazul furtului unui telefon mobil. Astfel, s-a stabilit că pe timp de noapte, suspecții, Corado O., de 19 ani și minorul N.V., de 17 ani, din Satu Mare, i-au sustras lui Lorand P. telefonul mobil, în timp ce se aflau pe Podul Golescu.

Cercetările continuă în cauză sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Lasati un comentariu