Băsescu vrea ca „Paiaţa de la Cotroceni şi clica sa de ticăloşi” să răspundă in faţa legii

• publicat la: 19 iulie 2012
Băsescu vrea ca „Paiaţa de la Cotroceni şi clica sa de ticăloşi” să răspundă in faţa legii

Presedintele suspendat Traian Băsescu  a declarat, joi seara, in faţa sediului său de campanie, că „paiata de la Cotroceni si clica sa de ticăloşi vor răspunde in faţa legii”, in contextul posibilei demiteri a sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS).

„(…) Acum, paiaţa de la Cotroceni a incercat destructurearea structurilor de securitate a statului român. Tara este vândută de o clica de ticăloşi”, a precizat preşedintele suspendat.

Băsescu a mai spus că  guvernarea actuala are ca obiectiv destructurarea institutiilor de securitate naţională.

„Ei nu au ca obiectiv demiterea sefului STS, ci destructurarea tuturor institutiilor de securitate nationala. Astazi s-a facut un joc murdar, in care politrucii au incercat sa creeze conditiile unui raport care sa ajunga la CSAT, in baza caruia sa inceapa demiterea sefilor structurilor de securitate. Acesti oameni sunt o clica de tradatori. Nu stiu pentru cine lucreaza inca, dar vor raspunde in fata legii”, a declarat presedintele Traian Băsescu.

Tema telefonului special, „una dintre marile gogosi ale unor oameni disperati”

Acesta a mai spus ca tema telefonului special este „una din marile gogosi ale unor oameni disperati”, dar si ca, in calitate de presedinte  ales, nu poate fi lasat neprotejat.

„(Telefonul special – n. red.) E una din marile gogosi ale unor oameni disperati. Trebuie sa-l am, pentru legatura cu SPP in primul rand. Sunt, oricat ar vrea sau nu Crin Antonescu, presedintele ales al Romaniei pana pe 29 iulie.

Un presedinte  ales nu poate fi lasat neprotejat si nu pentru ca vreau eu, ci pentru ca cei care trebuie sa-l protejeze risca sa faca ani grei de puscarie daca mie mi se intampla ceva. Nu e un telefon secretizat, e unul operativ, cel secretizat e unul negru cu 12 butoane, pe care nu il am. Nu am un telefon secretizat, am unul operativ si unul scurt”, a afirmat presedintele suspendat, joi, intr-o interventie la Radio Romania Actualitati.

„Eu trebuie sa comunic cu SPP, altfel nu am nicio treaba cu nimeni. Sau poate vrea presedintele interimar, poate are nevoie de un punct de vedere intr-o problema care arde. As fi bucuros daca l-ar interesa parerea mea intr-o problema cum ar fi Siria”, a mai sustinut Traian Basescu.

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a dezvaluit ca in sedinta CSAT de joi a propus eliberarea din functie a sefului STS, Marcel Opris, dar ca unul dintre consilierii lui Traian Basescu, Iulian Fota, a votat impotriva revocarii.

„Aceasta instalare este in afara legii si nu are nicio acoperire legala. Am facut propunerea ca domnul Opris sa fie revocat din functie. Toti membrii CSAT, mai putin unul, au votat pentru. Ca propunerea sa fie validata, trebuie sa fie votata de toti membrii CSAT. Domnul consilier prezidential Iulian Fota, al domnului Basescu, care era in concediu, dar care a venit la aceasta sedinta, a votat impotriva.

Smecheria pe care o face domnul Basescu, 73% din Administratia Prezidentiala – sunt in concediu. Spune asta ceva si despre eleganta domnului Băsescu”, a declarat Crin Antonescu, joi seara, la Antena 3.

sursa ziare.ro

comentarii

de emil la 20 iulie 2012 - 01:04

asa e, sa raspunda! numai ca paiata e chiar besescu!

de Gabi D la 22 iulie 2012 - 13:26

El cand o sa raspunda?Eu,ca fosta ceferista,vreau sa raspunda pentru dezastrul care l-a lasat in urma lui la CFR,dupa ce a fost de 5 ori Ministrul Transporturilor,reusind sa ne faramiteze in 5 Companii,la ora actuala falimentare aproape toate!La el dictonul dezbina si condu s-a adeverit!Mai e si flota…Putem oare uita?Eu ,nu…Sper ca dupa 29 iulie sa ramana si el fara loc de munca,ca atatea alte milioane de romani!De ce nu?

de emil la 22 iulie 2012 - 14:15

@Gabi Da

Doamne Ajuta!
„DA” la referendum!

Lasati un comentariu