Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare are director nou

• publicat la: 20 iulie 2012
Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare are director nou

La finalul şedinţei cu managerii de spitale privind asigurarea accesului la vot pentru bolnavii internaţi cu prilejul referendumului din 29 iulie, prefectul Eugeniu Avram a dorit să-i mulţumească pentru activitatea depusă directorului executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare, dr. Anna Maria Aracs Szigeti, a cărui mandat încetează începând cu data 20 iulie ca urmare a demisiei înaintate Ministerului Sănătăţii. Interimatul la conducerea DSP va fi asigurat de directorul adjunct, dr. Dorina Dragoş Guran, prefectul exprimându-şi convingerea că şi pe viitor va continua buna colaborare dintre cele două instituţii în beneficiul cetăţenilor judeţului şi soluţionarea rapidă şi eficientă a tuturor problemelor.

comentarii

de Sandu la 20 iulie 2012 - 22:10

CINE E DIRECTORUL NOU ????
D-na Dragos e acolo de cand Directia, ea e adjunct, nu e director nou/

de sesizare !!!! la 21 iulie 2012 - 11:05

Nu este totuna cine este director la Carei,pentru ca de cand este spitalul se fac nereguli la incadrare.De ce coducerea orasului inchide ochii ? O cunoasteti pe distinsa d-na Deliu Lia ? Cu ce se ocupa la spital ? Cu timpul liber,si este angajata ca asistenta pe o sectie si cu 1/2 norma la bucatarie(sau spalatorie).Celelalte asistente lucreaza si in locul ei pe sectie .Asa se facea pe vremea comunismului.Ce ar fi daca s-ar sesiza zilele acestea DNA-ul si presa ? Vom trai si vom vedea aceste zile,ca de-a cui este aceasta d-na .

de totuna la 21 iulie 2012 - 12:54

pai cine a schimbat conducerea la spital acum doi ani ?nu primaru a dat jos pe doctoru goras ca sa vina rat?pdludmr merge la carei si daca pdl nu a primit nici 500 voturi…

Lasati un comentariu