Europarlamentarul Monica Macovei

• publicat la: 22 iulie 2012
Europarlamentarul Monica Macovei

Pe blogul său Monica Macovei și-a pus CV-ul. Numai că acesta începe din 1993 de parcă până atunci nu a lucrat nicăieri. Și asta în condițiile în care toată lumea știe că Monica Macovei a fost până în 1989 procuror.

În Curriculum Vitae de pe blog Monica Macovei susține că și-a luat licența în drept în 1982. Apoi vorbește despre ce cursuri a urmat începând cu 1993. Deci despre cei 11 ani care lipsesc Monica Macovei nu scrie nimic. Ori nu-și amintește și atunci e de rău faptul că un europarlamentar român nu mai are ținere de minte, ori ca procuror comunist a făcut abuzuri.

Ce se știe este faptul că Monica Luisa Macovei (fostă Gherghescu) și-a început activitatea de procuror în 1982 la Procuratura locală Giurgiu. La 1 septembrie 1982, când și-a intrat în pâine ca procuror, Monica Luisa Gherghescu era dejă membră a Partidului Comunist Român. Cu această ocazie, în fața fostului Procuror General al Republicii Socialiste România, Nicolae Popovici, ea a depus jurământul de procuror comunist. A fost promovată și susținută de tatăl ei, Gherghescu Vasile, colonel-instructor la sectorul MAI al PCR! ,revistablogurilor.ro

Cititorii blogului Monicăi Macovei vor ca aceasta să-și dea demisia din Parlamentul European. Nu de alta, dar prin tămbălăul făcut în ultima perioadă de timp ea nu mai reprezintă România ci pe Băsescu.

În materialul intitulat-Demisia este singura solutie. Și nu demisia de „onoare”, ci demisia de „rușine”-o cititoare a blogului Monicăi Macovei numită Gabriela spune: „ Oare o demisie a d-voastra din PE nu credeți că ar face mult mai mult bine țării? Remușcări, nopți în care să vă autoanalizați ați avut în ultimii 25 de ani? În orice caz prin loviturile date țării v-ati decredibilizat total. Personal sunteți o dezamăgire iar justiția a luat-o cu totul razna în guvernarea personajului pe care-l sustineți cu atâta patimă”.

Nici Andrei nu are o părere prea bună: „Vă simtiți reprezentați de un individ grobian și lipsit de sensibilitate față de semeni, așa cum e Băsescu ?
Vă recunoasteți în el ?
Vă atrag la el perfidia și viclenia, grobianismul, mitocănia, incultura, cinismul ?

Sau ce anume vă atrage că eu unul nu înțeleg ?”

Și continuă:Când aud asta cu reforma justiției mă apucă râsul.
Mafia portocalie a prosperat fără limite în tot acest timp, vezi Udrea, Blejnar, Codruț Marta, Cășuneanu, Videanu, Berceanu etc. și matale îi tot tragi cu reforma justiției”.

Mădălina, o altă cititoare e de acord cu Andrei și scrie: „dragă andrei, îţi admir sincer perseverenţa. Eu, una, abandonez, e clar că ne aflăm aici în plin dialog al surzilor. Oricum, îmi face bine să ştiu că există oameni ca tine, capabili încă să judece lucrurile cu detaşare şi luciditate. Lucrurile au luat-o razna, minţile s-au întunecat de tot, „efectul Macovei” este sinistru. Te salut cu mult respect şi probabil ne vom reântâlni pe aceeaşi lungime de undă pe 29, la urne, eu pe blogul ăsta nu mai intru, e toxic”.

Nici dora nu are o părere prea bună despre reforma în justiție făcută de Monica Macovei: „Nu a reformat justiția ci i-a subordonat-o lui Băsescu. Halal reformă!”

Felix spune lucrurilor pe nume: „Un rău mai mare decât ați făcut când ați fost la putere, nu cred că există. INCOMPETENȚILOR !!!!!!!!

Suntem în stare să votăm și un porc numai să scăpăm de voi”.

O cititoare ce se semneazã  monicai: „D-na Macovei, ați fost pomenită de un fost angajat la DNA aseară . Consider că nimic din ce a spus nu vă recomandă să mai fiți reprezentantul României in CE. Dumneavoastră de ce nu demisionați ? Ați făcut atât rău României încât nimic nu vă permite să cereți demisia altora. DEMISIONAȚI DUMNEAVOASTRĂ DE RUȘINE , de nerușinarea cu care denigrati propria dvs, țară . Rușinos comportament”.

Gelu pune punctul pe i:”Cum e turcul e și pistolul. Întotdeauna pedelacii hoți au făcut zid în jurul Marelui Hoț de Hoți Traian Băsescu”.

revistabloguriloir.ro

Lasati un comentariu