Fluier final pentru Victoria ?

• publicat la: 21 iulie 2012
Fluier final pentru Victoria ?

În decursul săptămânii recent incheiate, Primăria Municipiului Carei a trimis un comunicat Asociaţiei Judetene de Fotbal Satu Mare in care era menţionat cum că gruparea careieană nu se va mai înscrie in ediţia 2012-2013 a Ligii a IV-a.

Potrivit celor declarate de Daniel Paşca,purtător de cuvânt la AJF Satu Mare,Primăria Municipiului Carei şi-a motivate decizia luată punctând că lotul actual nu se ridică la nivelul aşteptărilor şi că o clasare mai bună de locul 5 nu ar fi posibilă.

Pentru mai multe detalii,am luat legătura cu Papp Ioan,actualul preşedinte al clubului careiean de fotbal Victoria.Acesta a confirmat cele menţionate de Daniel Paşca şi a adăugat că  pentru a salva fotbalul careian şi investitiile făcute bazei sportive, aici in Carei se intenţionează deschiderea  unui  centru de copiii şi juniori de care se vor ocupa antrenorii Teger Istvan şi Alexandru Bagossyi.

Aceştia au păstrat din lotul Victoriei jucătorii născuţi intre anii 1995-1997 iar ceilalti au fost lăsaţi să meargă la alte echipe deoarece imprumutul lor expirase la finalul sezonului recent incheiat.

În data de 1 August 2012,la Stadionul Victoria se va face o selecţie  pentru creearea a 2-4 grupe de copii din care să se formeze un grup unit şi valoros care să ne permită ca in câţiva ani să revenim in fotbalul judetean cu o echipă mai bună decât cea de acum două sezoane”, a mai declarat preşedintele Papp Ioan.

Papp Ioan este preşedintele clubului de un an de zile,in urma demisiei lui Pinter Josef care a  ocupat această funcţie o perioadă de 1 an de zile.Tot in urmă cu un an şi-a retras sprijinul financiar şi ultimul dintre susţinătorii clubului de fotbal,SC Tarr SRL .

Problemele acestui club local de fotbal nu sunt de dată recentă.

În luna iunie a anului 2010 a mai existat un moment de răscrurce pentru Victoria Carei,in chiar săptămâna in care a apărut cartea dedicată istoriei clubului.

Atunci,unul din sponsorii de la acea dată,Papp Zsolt a decis să  se retragă,impreună cu antrenorul Tabi Zsolt,nemulţumit că o parte dintre cei implicaţi în fenomenul fotbalistic local, unii chiar având atribuţii în cadrul clubului, au obstrucţionat derularea activităţilor din club.

După cum am menţionat la acea dată in articolul  Ultimul fluier pentru Victoria! , antrenorul Tabi a fost  dezamăgit de rezultatele din ultima vreme, de atacurile “pe la spate” dar şi de atitudinea unor fotbalişti.

Încă una din ramurile sportive careiene care a avut rezultate frumoase de-a lungul existenţei sale îşi încetează activitatea,sperăm doar temporar.

redactia

comentarii

de CATALINA la 18 august 2012 - 10:37

Auzi ,mariese,vino la carei cu niste banisori in buzunar ,finanteaza si tu ceva si dupa aceea da-ti cu parerea.Ca de cioc vad ca esti bun ,si sa jignesti fara sa vezi sau sa cunosti, stii.M-ai intalnit tu pe mine, ai stat tu de vorba vre-o data cu mine,sa-ti dai cu parerea si sa-mi propui sa ma duc pe centura,s-au, sa ma faci ,curvistina mica si grasa?Nu tie rusine?esti manipulat si tu de ciutoaie si de ciuta.Ai facut tu ceva pentru acest oras ? sa vii sa dai cu ciocul si sa jignesti pe toata lumea?cum iti permiti,cine esti tu ?Ce exemplu imi dai tu mie ?Se intorc in morminte ,stramosii nostrii!

de CATALINA la 18 august 2012 - 10:49

Auzi mai Mariese!Ai stat tu vre-o data de vorba ,cu acest Keizer,pe care il faci ,golan fara nici un neuron in cap,nema fotbal,nema ninic,etc.Banuiesc ca nu,ci ai primit anumite informatii de la anumiti prieteni de ai tai,cum ar fi Fam. ciuta.ASA-I?,CA bOGDAN GEORGESCU NU TIE PRIETEN,ASA CUM AI SCRIS INTR-UN ANUMIT COMENTARIU!Vino , tata si finanteza echipa de fotbal din carei ,cu banisorii tai din buzunar ,daca ai.VINO tata,nu scrie aici numai comentarii,dar in fond nu stii despre ce este vorba! Vad ca ,esti manipulat si tu ca restul,cu tote ca ai o anumita varsta,ma gandesc.

de Horia Mărieș la 18 august 2012 - 13:05

@ CATALINA la 18 August 2012 – 10:37 si la 18 August 2012 – 10:49

Domnișoară Kata, mii de scuze, dar am uitat total de o bună bucată de vreme de distinsa Dvs. persoană, de faptul că mai existați, v-am uitat până și numele de familie, că altfel aș fi scris aici – fiți foarte sigură – numele Dvs în intregime, ca să vă ajut să ieșiți din anonimatul în care zăceți.
M-aș fi adresat Dvs. într-o formă mult mai ptotocolară și anume cu „Stimată Domnișoară Kata XXXXX”.

Mă bucur sincer că sunteți într-o formă de zile mari și că vă puteți exersa scrisul – ăla învățat în cele 4 clase primare absolvite la fără frecvență – pe aici, pe la Comentariile din B. de C. Sunt chiar plăcut impresionat că ați reușit deosebita performanță intelectuală să însăilați și să postați în aceeași zi vre-o 5-6 comentarii, dintre care vre-o 2-3 la articolul „Consilierii UDMR mai îndatorează oraşul cu 2 milione de euro” iar alte două pe această pagină. Sper din inimă că nu v-a dăunat prea mult acest efort – cred eu, foarte neobișnuit ptr. Dvs.

La comentariile Dvs de la articolul „Consilierii…” n-am replică fiindcă, deși sunt extrem de impertinente și de lipsite atât de logică cât și de cel mai elementar bun simț, trebuie să îi las să vă dea replica pe care o meritați celor cărora Dvs. v-ați adresat direct. În schimb, fiindcă pe această pagină vă legați de două ori de mine, aici chiar că nu pot să vă iert.

Oricum, mii de scuze în primul rând pentru faptul că v-am scris cândva (dar nu pe un site public ci, recunosc, într-un mesaj scris pe f-book) că sunteți „mică”.
V-am subestimat și fac chiar acum mult necesara erată, fiindcă trebuia să fi scris, așa cum este de fapt și realitatea: „mare”.

În al doilea rând, vă mulțumesc pentru enorma onoare conferită mie, și anume pentru faptul că mă tutuiți cu apelativul „Mariese”. Merge si asa, deși eu, care sunt ceva mai în vârstă decât Dvs., am uitat vremurile bune când duceam noi doi împreună gâștele la păscut (a libakat legelni) la periferia Careiului. Sper însă că nu m-ați confundat cu Ludas Matyi. Cu el, cu Ludas Matyi sau cu revista umoristică cu același nume, poate că ați fost împreună, cu mine în mod sigur nu. Deci, atenție foarte mare la modul în care vă adresați, fiindcă altfel s-ar putea să vă spun și eu din nou „mică și grasă” – asta dacă mă mai supărați!

Nu, mulțumesc foarte frumos, eu unul n-o să răspund niciodată amabilei Dvs invitații, n-o să vin niciodată la Carei ca să investesc într-o echipă de fotbal care este mereu pe ducă, adică pe dric. Nu este nici pe departe genul de afacere în care să-mi convină să-mi bag banii pe care-i mai am, și nici nu sunt specializat în băgarea banilor în afaceri toatl dubioase și necinstite cum este fotbalul. Îl las pe Keizer să facă acest lucru, adică să investească, dacă are ce, și dacă vrea.

Nu, n-am stat de vorbă cu „acel Keiser” de care-mi povestiți și pe care-l admirați/iubiți de parcă i-ați fi nevastă (apropo, stiți cumva că pe nevasta lui Keiser o chema – atunci când era fată – Mărieș ???) și nici nu vreau să stau de vorbă cu el niciodată fiindcă n-am găsi absolut nici un singur subiect comun de discuție. Noi doi avem pedigree-uri cu totul diferite, ba chiar incompatibile.

Nu l-am făcut niciodată pe „acel Keiser” „golan fără nici un neuron în cap, nema fotbal, nema ninic, etc.” așa cum îl descrieți și așa cum îl percepeți Dvs.

Nici nu știu prea multe despre el, încă nu este atât de important pentru mine ca să mă informez serios despre el, nu l-am întâlnit în viața mea și nici nu vreau să-l întâlnesc – asta ca să fie totul foarte clar!

Știu doar că a fost fotbalist, că cea mai mare performanță a lui a fost că a jucat o vreme la o echipă de divizia B din Satu Mare, că a dat după ’90 chix cu Victoria Carei, că are niscaiva afaceri prin Carei, că deși este total lipsit de talente politichiste a reușit totuși, datorită traseismului politic de care a dat dovadă până acum și datorită faptului că este yes man-ul primașului să pună mâna, pe postul de viceprimaș, că face „echipă” bună cu primașul, adică nu se contrazic atunci când este vorba de făcut matrapazlâcuri/ilegalități, etc. Dacă ar face treabă bună ca viceprimaș, ar avea tot respectul meu, dar din păcate, și până în prezent, n-a reușit de fel să-mi câștige respectul.

În ce privește înaltele lui talente și performanțe fotbalistice, ar fi de amintit doar faptul – fiindcă Dvs sunteți mult prea tinerică ca să știți, că pe vremea când Keiser juca în divizia B, mai erau cca alți 700 de fotbaliști care jucau și ei în divizia B, deci la același nivel fotbalist cu el, precum și cca alți 400 de fotbaliști care jucat în divizia A, deci la un nivel superior lui. Și atunci, ce atâta filosofie cu talentul de fotbaliator al lui Keiser? A dat și el cu piciorul – bine, rău – în minge o vreme, și atâta tot ! Mare scofală !

A obținut el, în toată cariera lui, vre-un titlu național? După câte știu eu, nici vorbă! Păi atunci, țin să vă informez pe acesată acle că până și în Carei sunt alții care dețin un titlu național în fotbal, deci ar trebui să fie niște foști fotbaliști mult mai mult apreciați/cinstiți în oraș decât acest Keiser, ca de exemplu Szabo Tibi, fost și el membru al echipei Victoria Carei într-o vreme (1967-68) când mai jucau pe acolo și Szikaszi, Heletea, Kovacs, Petz S., Pusztai, Hauler, Horila, Helvei, etc.

Pentru informarea (culturalizarea) Dvs., este de reținut faptul că Szabo Tibi, cel pe care l-am amintit mai sus, este campion național (al României) de fotbal școlar în anul 1994 sau în anul 1995 (nu mai rețin exact).
Puteți verifica.

Borjuka draghe, n-am scris niciodată, în nici un comentariu de al meu, că dl. B. Georgescu mi-ar fi prieten. Il admir ca și muzician, îl respect ca și director al unui centru cultural și pentru tot ce a realizat acolo, dar nu l-am întâlnit niciodată în întreaga mea viață. În plus, mai mult ca sigur că o relație de ‘prietenie’ cu unul „manipulat” ca mine (sau așa cum credeți Dvs că sunt), i-ar dăuna. Mama lui însă, mi-a fost colegă de generație la liceu. Chestia asta o recunosc și o admit ca și învinuire din partea Dvs.

În încheiere, vă mai informez cu tot respectul că nu vreau în nici un caz să vă devin „tată”, așa cum mă apelați.
Nu-mi plac fiicele nesimțite, nu pot să le sufăr și nici să le văd. Bye, baby.

P.S. Am citit recent în nagykaroly.ro că lucrările de construcție la centura de ocolire a Careiului avansează într-un ritm satisfăcător. Poate vă interesează această informație. De reținut că Primăria Carei și viceprimașul Keiser n-au absolut nici un fel de merit în chestia asta. Cum de altfel n-au merite în nema, adică în nimic.

de Marius la 18 august 2012 - 13:35

Doamna catalina stiam ca va plac tinereii asa ca nu inteleg de ce va luati de domnu Maries care e trecut bine de varsta sotului…..

de samagos la 18 august 2012 - 14:01

lajcsi fiam lasat la tine nervii si trimis la tine femeile in fata ???ez asztan nagy csoda da pentru cine cunoaste la tine nu e nimc nou sub soare…putere sa fie..chiar si peste cadavre calcam daca trebe…vezi ce patesti daca nu pui la vedere cine esti si cu ce te ocupezi tu si ce scoli ai facut???
mai tii minte pe unul din colegii de la liceuseral farafrecventa din satu mare??? numai pe curpas spui ca tii minte? bine atunci poate pe colegii de la mina unde ai fost angajat??? jenobacsi bine ai ales de vice asa persoana.

de Horia Mărieș la 18 august 2012 - 14:22

Erata.

Echipa scolara de fotbal a liceului (Scoala Mixta) din Carei, cu Szabo Tiberiu (Tibi, zis si Gatya) in formatie a fost campioana a Romaniei in anul 1964 toamna sau 1965 primavara, nu in 1994 sau 1995 asa cum gresit am scris mai sus. Imi cer scuze.

de victoria carei la 18 august 2012 - 16:50

catalina, in primul rand esti pr0as………………..

ta de put…………….

zi.

am scris separat, sa nu se zica de mina ca sunt vulgar, fireste.

***********************************************************************

deci catalinutzo, poate esti mai in tema ca noi, si om fi si noi neica nimeni chibiti pe aici. insa, vreau sa accentuez ceva foaaaaarte simplu, de care catalinutza nu a auzit:

KEIZER NU A RETRAS FINANTAREA ECHIPEI VICTORIA PENTRU CA NU AR FI AVUT BANI, CI PENTRU CA, SI AICI IL CITEZ PE NEA KAISA: „NU AR FACE FATA”.
cum sa zici o asemenea ineptie? e unicat in fotbal.
nu are nici o treaba cu ciuta,georgescu si alte minuni de care vorbesti aici.
ciuta i-o fi zis KEIZERului fotbalului careian ca „lasa dom’le ca nu facem fata, nu baga bani!!”????????? nu prea cred.

catalinutzo, de ce se finanteaza HANUL DE AUR DE 2 mil de ieuruoi, si se lasa de izbeliste o echipa care a scris peste 90 de ani de istorie in fotbalul judetean cel putin? ai habar ca 1% din 2 mil de euro, investiti anual, adica 20 de mii de euro, ar insemna revigorarea fotbalului careian???? de unde sa ai habar?

o fi exagerand fam ciuta uneori, rar, dar in situatia asta cum de ii scoti pe ei vinovati?

„finantati voi echipa” zici tu. rusine sa-ti fie, finanteaza tu HANUL DE AUR. finanteaza tu proiecte prin care se baga in buzunar mult mai mult de 20k euro de catre primar (nu numai la noi). asta e adevarul, nu bocitorismele tale!! combate-ma cu argumente reale, nu cu „finantati voi echipa asta”, ca te faci de ras!

de victoria carei la 18 august 2012 - 16:54

În al doilea rând, vă mulțumesc pentru enorma onoare conferită mie, și anume pentru faptul că mă tutuiți cu apelativul “Mariese”. Merge si asa, deși eu, care sunt ceva mai în vârstă decât Dvs., am uitat vremurile bune când duceam noi doi împreună gâștele la păscut (a libakat legelni) la periferia Careiului. Sper însă că nu m-ați confundat cu Ludas Matyi.

=))=))=))

de victoria carei la 18 august 2012 - 17:05

si vezi catalinutzo ca sunt cateva mii de oameni care platesc taxe prin orasul asta, si contribuie la bugetul local, din care o parte ar trebui sa se duca si la sport, si implicit fotbal. de ce? simplu, fiindca sunt bani care vin de la noi, ar trebui OBLIGATORIU folositi si in acest scop.

alt argument, catalinutzo: nea KAIZER nu poate face o echipa care „face fatza” (ce-mi place expresia!). ok, nu esti capabil, pleaca! PLEACA! nu poti face treaba? PLEACA! la fel ca si cu base+boc. singura lor solutie e sa taie pensii+salarii?? PLECATI! MARS!

de coki la 18 august 2012 - 19:34

la catalinutik acasa valoarea se masoara in cat se poate subtiliza din bugetul local…sau ca sa inteleaga si ea menyit tud zsebre vagni a pasika… responsabilul cu intretinerea ei ar trebui sa fie mai atent si sa cumpere tata ceva diplome si pentru ea ca prea e necajita pe cei care au 6 facultati….si apoi da peafara te miri ce…

de DAN la 18 august 2012 - 19:50

Place, place, place !!!!Hai ADI Bucurestean „de victoria” nu te lasa.

de Zsiga la 19 august 2012 - 14:22

place nu place-viceprimar fotbalist cu liceu la seral-care nu este in stare sa tina o echipa de fptbal a orasului la nivelul anilor 60-70.
Aceasta e valoarea lui Lajcsika-gecifiu

Lasati un comentariu