Laszlo Tokes denigrează România la Bruxelles

• publicat la: 12 iulie 2012
Laszlo Tokes denigrează România la Bruxelles

Laszlo Tokes duce în aceste zile o campanie furibundă de denigrare a României la Parlamentul European, folosindu-se de calitatea sa de europarlamentar trimis la Bruxelles cu voturile românilor pentru a instiga la reacţii nefireşti împotriva schimbărilor democratice care au loc în aceste zile în ţara noastră. Tokes bate la uşile oficialilor europeni inventând tot felul de conspiraţii şi lovituri de stat care ar trebui, în opinia sa, sancţionate dur de Uniunea Europeană, şi încearcă să atragă în jocul său murdar şi europarlamentarii maghiari despre care ştim cât iubesc România.

Atrag atenţia că există informaţii potrivit cărora Laszlo Tokes acţionează la comanda serviciilor secrete maghiare pentru a abate atenţia de la derapajele reale ale Ungariei de la democraţie şi a muta acuzaţiile de acest fel asupra României, falsificând în acest scop situaţia de normalitate de la noi din ţară. Cercurile de putere din Ungaria sunt foarte interesate să scape de monitorizarea instituţiilor europene şi de criticile internaţionale şi folosesc în acest sens interpuşi precum Laszlo Tokes pentru a dezinforma şi a transforma România într-un caz problematic, oferind astfel acoperire pentru acţiunile scandaloase ale Guvernului Viktor Orban.

Îi solicit lui Laszlo Tokes să înceteze imediat aceste acţiuni de trădare de ţară şi să înţeleagă că în acest fel face rău nu unui partid sau unui guvern, ci întregii ţări. Susţinerea sa pentru Traian Băsescu, anunţată public, nu trebuie să devină un motiv de război împotriva României. Fac de aceea un apel public ca acţiunile de acest tip, care transformă instituţiile UE în câmp de război pentru a-l salva pe preşedintele suspendat, dar şi regimul controversat de la Budapesta, să înceteze.

Bogdan Diaconu-Prim-vicepreşedinte PC

comentarii

de emil la 12 iulie 2012 - 23:51

asta face de dinainte de 1989, nu e o noutate. daca vreti sa stopati astfel de manifestari, modificati constitutia ca sa permita, pentru astfel de fapte (si altele, daca vi se pare necesar), retragerea cetateniei romane celor care au dobandit-o prin nastere! altfel, vorbiti degeaba iar horthystul asta ne va repeta ca pentru unguri 1 Decembrie e zi de doliu.

de laci la 13 iulie 2012 - 15:16

tokes sa vorbeste pentru el nu pentru toti unguri!!! el bate joc de noi si nu da nuimic ca ia bani de la romania si injura pe ei apoi si merge la budapesta cu biroul da pentru noi nu da nimica

de emil la 13 iulie 2012 - 19:39

@ Walter Muller

Konnen Sie ubersetzen in Rumanischer Sprache, bitte? Ich verstehe Deutsch nur ein wenig und ich kann nicht sprechen Englisch.

de Gabi D la 13 iulie 2012 - 23:29

Din pacate,nu numai el vorbeste in termeni denigratori despre Romania!Ce sa mai spunem despre Monica Macovei care a cerut oficialilor europeni sanctiuni aspre la adresa Romaniei!Si ea este,,romanca!”Asa ceva nu se cade si ar trebui pedepsiti,primesc bani frumosi datorita voturilor din aceasta Tara!Asa ceva nu s-a vazut la nici o tara civilizata din UE!Sper ca vor fi trasi la raspundere si ca vor plati!Acesti oameni nu stiu sa piarda!PACAT!…

Lasati un comentariu