Modernizare reţea de gaze naturale din judeţul Satu Mare

• publicat la: 31 iulie 2012
Modernizare reţea de gaze naturale din judeţul Satu Mare

E.ON Gaz Distribuţie a dezvoltat pentru judeţul Satu Mare mai multe proiecte de investiţii prin care este vizată înlocuirea pe parcursul acestui an, a circa 14 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale, valoarea totală a acestor investiţii fiind estimată la peste 3 milioane de lei.

„De modernizarea infrastructurii de gaze naturale din municipiu vor beneficia în primul rând consumatorii, aceste investiţii fiind esenţiale pentru deservirea lor în condiţii de siguranţă şi la parametri de calitate”, declară dl Virgil Metea, Directorul General E.ON Gaz Distribuţie S.A.

Proiectele de investiţii vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale din municipiul Satu Mare (străzile Depozitelor, Nouă, Fântânele, Dima, Bobocului, Dunării, Crişului, Ostrovului, Lucernei, Nectarului, Codrului, Ambudului, Bradului, N.Grigorescu), precum şi din localitatea Carei.

Anul trecut, E.ON Gaz Distribuţie a modernizat reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Satu Mare pe o lungime de circa 34 kilometri. Totodată, reţeaua a fost extinsă cu peste 4 kilometri pentru a deservi noi consumatori. De asemenea au fost modernizate 5 staţii de reglare-măsurare pentru îmbunătăţirea parametrilor de alimentare cu gaze naturale a consumatorilor. Valoarea totală a investiţiilor derulate de companie în judeţul Satu Mare a fost de circa 7 milioane lei.

În municipiul Satu Mare reţeaua de distribuţie a gazelor naturale a fost reabilitată pe o lungime de peste 25 kilometri, valoarea investiţiilor depăşind 4,25 milioane lei.

Proiectele de investiţii realizate în anul 2011 în municipiul Satu Mare au vizat reabilitarea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale pe străzile:  Almaşului, Simion Bărnuţiu, Ialomiţei, Mihai Viteazu, Ion Gallu, Trandafirilor, Ion Vidu, Alecu Russo, B. Şt. Delavrancea, Luko Bela, Eroilor, Arad, Iuliu Coroian, Iuliu Maniu, Unirii, George Enescu, Ioan Slavici, Căprioarei, Corvinilor, Nicolae Iorga, Vasile Conta şi Mara.

Pentru îmbunătăţirea parametrilor de alimentare cu gaze naturale a consumatorilor din municipiul Satu Mare au fost modernizate 3 staţii de reglare măsurare, investiţiile pe acest segment ridicându-se la peste 1,5 milioane de lei.

Lasati un comentariu