Pasta de dinţi, bună la toate

• publicat la: 9 iulie 2012
Pasta de dinţi, bună la toate

Pasta de dinti adecvata te va ajuta sa ai un zambet stralucitor, sa nu faci carii si sa iti va mentine respiratia proaspata. Dar sigur nu aveai idee ca o poti folosi la multe alte lucruri in gospodarie.

Conform StyleList, poti curăţa globurile de la lustre cu pastă de dinti, atât pe dinăuntru, cât si pe dinafară. Desfiletează lustra si aplica pasta, freacă usor cu un material si apoi clăteşte. Vei vedea că toate impuritatile au dispărut, iar suprafata rămâne sclipitoare.

Curăţă suprafetele

Fie ca ai varsat un sirop ce pare sa nu se mai ia pe masa de bucatarie sau ai urme de la cani pe masuta de cafea, nu intra in panica. Aplica putina pasta de dinti pe zona respectiva si curata folosind miscari circulare. Agentii de albire din pasta sunt tocmai buni pentru a curata mizeria, dar nu suficient de puternici pentru a sterge lacul sau pigmentul mobilei.

Curăţă fierul de călcat

Ai observat ca fierul de calcat este incarcat cu fel de fel de depuneri si apoape ca iti murdareste hainele atunci cand le netezesti, asa ca trebuie neaparat sa-l cureti. Din nefericire, nu este atat de usor pe cat pare. Pasta de dinti poate rezolva acest lucru, insa. Lasa fierul sa se raceasca si pune pasta pe el, dupa care curata cu un prosop. Suprafata va fi ca noua.

Te scapă de mirosul urât al mâinilor

Fie ca ai facut curat prin casa, ai spalat vase, ai gatit sau ai gradinarit, mainile s-ar putea sa capete un miros neplacut. Cum scapi de mirosul de ceapa, usturoi sau ingrasamant atunci cand sapunul pare sa nu aiba niciun efect? Exact ceea ce te scapa si de respiratia urat mirositoare: pasta de dinti. Foloseste-o ca pe sapun, dupa care clateste-te.

Repară DVD-uri

Pune niste pasta pe DVD cu un servetel fin, un strat cat poti de fin, dupa care curata delicat. Astfel vor fi umplute zgarieturile si muzica se va auzi fara intreruperi. Doar ai grija sa stergi bine, pentru ca nu cumva pasta sa ajunga in DVD-player.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu