Persoane agresate in locuri publice

• publicat la: 19 iulie 2012
Persoane agresate in locuri publice

Polițiștii de investigații criminale din Satu Mare și Carei au administrat probe concludente în cauzele privind comiterea infracțiunilor de tâlhărie, reținând persoanele suspectate de săvârșirea faptelor, iar instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a doi dintre suspecți.

Este cazul lui Imre B., de 25 de ani, din Lazuri, și al lui Iosif C., de 39 de ani, din Carei, care au acostat și agresat în locuri publice, două persoane în scopul de a le fura banii ori bijuteriile.

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

În cursul zilei trecute, 18 iulie a.c., în contextul acțiunilor organizate de polițiștii rutieri în scopul prevenirii accidentelor și respectării reglementărilor legale în domeniu, a fost constatată comiterea unor infracțiuni prevăzute de Codul Rutier.

Spre exemplu, pe Strada Prahovei din municipiu, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control autoturismul condus de Gheorghe D., de 36 de ani, constatând, în urma testării cu aparatul etilotest, că șoferul avea o concentrație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus de polițiști și la spital pentru recoltare de probe biologice, urmând a se stabili îmbibația de alcool din sânge. Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală.

O altă infracțiune constatată de polițiștii rutieri este conducerea unui autovehicul neînmatriculat, reținută în sarcina unui șofer de 40 de ani, din Negrești Oaș, Ioan B.

Bărbatul a fost depistat ieri, în jurul orei 16.00, de echipajele rutiere din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș, conducând pe Strada Victoriei din localitate, un tractor neînmatriculat.

În cursul zilei trecute au mai rămas fără permise 4 conducători auto care s-au angajat în depășiri neregulamentare, au încălcat regulile de acordare a priorității ori au condus cu viteză peste limita legală. Pentru abaterile comise în trafic au fost sancționați contravențional peste 200 de participanți la trafic, cuantumul amenzilor depășind suma de 25.000 lei.

Lasati un comentariu