Plagiatorii Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu şi Andreea Pora protestează împotriva unui plagiat

• publicat la: 11 iulie 2012
Plagiatorii Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu şi Andreea Pora protestează împotriva unui plagiat

Scrisoarea deschisă adresată tuturor şefilor de guverne din univers de către haita intelectuală care vede în plecarea lui Băsescu din fruntea ţării o adevărată apocalipsă nu face altceva decât să trezească o imensă scârbă faţă de prostituţia exersată permenent în aceşti ani din urmă. Să-i vezi pe Liiceanu şi Pleşu, despre care tocmai în aceste zile cotidianul.ro a publicat dovezile că au plagiat în cărţile lor, în fruntea unei liste ce acuza chiar plagiatul e ca şi cum ai vedea doi beţivani strigând în gura mare că alcoolul dăunează grav sănătăţii!

Ceea ce enervează în primul rând în „scrisoarea” girată de Liiceanu, Pleşu şi Pora este faptul că ei îşi permit luxul de a vorbi „în numele opiniei publice din România”, ca şi cum ar fi fost mandataţi de cineva să facă acest lucru. Apoi, faptul că „scrisoarea” este adresată, nici mai mult, nici mai puţin, decât tuturor „şefilor de guverne din ţările membre ale Uniunii Europene” trădează astfel intenţia de a obţine o reacţie împotriva guvernului român, în prelungirea numeroaselor dezinformări mediatice din ultimele zile!

Sigur, plagiatul prim-ministrului Ponta va trebui să fie analizat de specialişti şi, în funcţie de rezultat, să fie sancţionat cu normala retragere a titlului de doctor. Numai că şi liderii acestei scrisori către planetă sunt în aceeaşi situaţie, ba într-una mult mai gravă, căci statutul lor social a fost determinat tocmai de lucrările în care au plagiat masiv.

Gabriel Liiceanu – plagiator din Martin Heidegger

După apariţia articolului „Liicheanu”, în care Gabriel Liiceanu, în Notele sale la „Repere pe drumul gîndirii”, era acuzat cu probe irefutabile că l-a plagiat pe Heidegger, nu şi-a dat demisia de nicăieri, ci a deschis un proces în care cere daune de 100.000 de auro!

Andrei Pleşu – plagiator din H. Corbin

Al doilea pe lista celor care semnează scrisoarea-protest împotriva plagiatului lui Victor Ponta este Andrei Pleşu, cel care a copiat din H. Corbin inclusiv cuvântul „etc.”!

Andreea Pora a fost dată afară de la HotNews pentru că a plagiat din „Cotidianul”!

Singurul nume care înfrumuseţează lista este, fireşte, ziarista Andreea Pora, recunoscută pentru „imparţialitatea” sa. Şi ea a fost acuzată de plagiat, inclusiv din „Cotidianul”, motiv pentru care a fost dată afară de la HotNews. Ca să nu existe discuţii, iată cum a fost oglindită ştirea în „Evenimentul zilei” (oficiosul lui Băsesecu) din 1 octombrie 2008:

În aceste condiţii, prezenţa lui Liiceanu, Pleşu şi Pora în fruntea listei care vrea să condamne un plagiat, fie el cel comis de premierul României, duce în ridicol acest demers şi dă impresia unui oportunism maxim. Asta, desigur, dacă nu cumva semnatarii acestei scrisori-protest nu au avut un alt scop, acela de a-i da o mână de ajutor lui Traian Băsescu, în slujba căruia şi-au pus în aceşti ani toată energia şi de la care au primit frumoase şi numeroase stipendii. Toţi aceştia au strigat în ultimele săptămâni: „Ponta, demisia!”. Cum sună acum aceste cuvinte, când ar fi fost mai potrivit să şi le adreseze chiar lor?

sursa cotidianul.ro

comentarii

de Horia Mărieș la 11 iulie 2012 - 15:52

Ăsta care a scris mizeria de mai sus în „Cotidianul”, Ion Spânu, (articol publicat acum 7 ore si 29 minute) – este chiar un cretin patentat.

Căștigă și el un ban murdar pe spinarea (renumele) altora.

Cel puțin în ce privește afirmațiile făcute de retardat la adresa lui Pleșu și la adresa lui Liiceanu.

În ce o privește pe Andreea Pora, nu bag mâna în foc că oricum nu îmi este simpatică și fiindcă oricum este pro-băse.

Lepre se găsesc și în presa „centrală”, nu numai la Nagykároly és Vidéke, nici o grijă barátok.

de catre HasMas la 11 iulie 2012 - 17:01

Te crezi si dastept ma…..
Ma da prost esti ma….
din caru cu prosti da la karei
ma da prost mai esti…
n ar fi bai
Da santietzti multzi mai animalule….

de Horia Mărieș la 11 iulie 2012 - 17:41

La ce altceva se poate aștepta omul de la unul ca tine @către HasMas la 11 July 2012 – 17:01 ?

V-am speriat rău de tot, nu-i așa?
Hai fii cinstit, măcar o singură dată în viață, nea bulică tremurici bácsi.

de eli la 12 iulie 2012 - 22:55

se vede clar pasiunea sindicatului fata de USL, si consider ca nu e o atitudine obiectiva. nu stiu si nu vad ce legaturi trebuie sa aiba sindicatul cu gruparile politice!!!! ati avea alta treaba de facut!!!!

de Gabi D la 13 iulie 2012 - 23:41

Este o vorba la noi…,,Hotul striga …hotul!”Si mai e una…,,Fiecare sa-si vada barna din ochii lui,apoi din ochii altuia!”Si-ar mai fi…,,Rade harb de oala sparta!”ETC!Ce sa mai discutam …m-am saturat!Nu exista alte subiectedespre care sa se vorbeasca in aceasta tara decat Plagiatul!Dar ce facem cu economia,cu sanatatea,educatia…asta e pe planul doi!Inca un plan diabolic al lui Basescu marele OM CINSTIT!Mi-e lehamite!

Lasati un comentariu