Proteste pro şi contra Băsescu

• publicat la: 6 iulie 2012
Proteste pro şi contra Băsescu

Proteste pro si contra au avut loc atât in Capitală cât si in ţară. Manifestanţii pro Băsescu s-au strâns in fata Palatului Victoria pe când cei care au protestat impotriva presedintelui s-au adunat in Piata Universităţii.

Manifestantii care il sustin pe Traian Băsescu s-au strâns in fata Palatului Victoria. Si Mihai Razvan Ungureanu s-a numarat printre acestia. O parte din politicienii care au participat la mitingul anti USL din Piata George Enescu s-au indreptat, de asemenea, spre Palatul Victoria.

400 de persoane au participat  la un miting contra presedintelui Traian Basescu, in Piata Universitatii din Capitala, unde au ocupat trotuarul din dreptul Teatrului National si scandeaza cerand demisia sefului statului. Un grup mult mai mic de manifestanti se afla pe trotuarul de vizavi, la fantana de la Universitate. Participantii au venit la protest cu cateva steaguri tricolore si pancarte cu mesaje contra presedintelui, printre care „Jos Basescu!” si „BA, SE redeschide dosarul Flota”.

Manifestantii din primul grup au avut mesaje contra intregii clase politice, scandand si impotriva premierului Victor Ponta si a lui Crin Antonescu, in timp ce a doua tabara a cerut demisia presedintelui Traian Basescu. Incidentele au inceput pe trotuarul de la fantana, in urma unor schimburi de replici pe subiecte politice. Manifestantii au avut altercatii si dupa ce doi dintre ei au fost luati de jandarmi.

Lasati un comentariu