Se înmulţesc furturile

• publicat la: 26 iulie 2012
Se înmulţesc furturile

Patru persoane suspectate de comiterea unor infracțiuni de furt, printre care și un minor de 15 ani, sunt anchetate de polițiștii din Ardud și din cadrul Secției 5 Petrești Poliție Rurală, pe numele lor întocmindu-se acte premergătoare începerii urmăririi penale.

Una dintre aceste cauze, instrumentate de polițiștii Secției 5, are drept obiect sustragerea de bunuri, două telefoane mobile în valoare de 500 lei, dintr-o locuință din Resighea. Inițial, proprietara a sesizat Poliția reclamând furtul, în urma anchetei polițiștii stabilind că suspect în acest caz este chiar nepotul femeii, un băiat de 15 ani din aceeași localitate. De altfel, asupra minorului a fost idnetificat și unul dintre telefoanele sustrase, în valoare de 400 lei, astfel încât prejudiciul a putut fi recuperat în mare parte.

Alți trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, din Cluj-Napoca, sunt anchetați de polițiștii de siguranță publică din Ardud pentru sustragerea de produse alimentare, în valoare de 1.500 lei, dintr-un supermarket din municipiu. Polițiștii continuă cercetările în această cauză pentru a proba întreaga activitate infracțională a suspecților, Mihai M., de 23 de ani, Andreea B., de 26 de ani și Alex C., de 22 de ani.

Persoană urmărită național – depistată și încarcerată de polițiști

Un bărbat de 29 de ani, din municipiul Satu Mare, condamnat la executarea pedepsei de 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a fost depistat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Compartimentul “Urmăriri”, în cadrul unei acțiuni organizate în scopul identificării persoanelor condamnate ori dispărute.

Bărbatul, încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, Otto M., figura ca urmărit național, acesta sustrăgându-se executării pedepsei privative de libertate stabilite de instanță.

Lasati un comentariu