Şi casele parohiale sunt vizate de hoţi

• publicat la: 12 iulie 2012
Şi casele parohiale sunt vizate de hoţi

În cursul zilei trecute, 11 iulie a.c., polițiștii rurali și cei de investigații criminale, au depistat în urma cercetărilor efectuate mai multe persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de furt calificat, întocmind pe numele lor dosare penale.

Spre exemplu, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Carei efectuează cercetări față de un bărbat de 32 de ani, domiciliat în Carei, dar care este suspectat de sustragere de bunuri din incinta unui magazin din Arad. Suspectul, identificat în persoana lui Iosif M., împreună cu Aneta C., din Arad, au spart vitrina magazinului și au sustras bunuri în valoare de 2.000 lei.

Cercetările vor fi continuate în cauză de către polițiștii arădeni, care vor stabili întreaga activitate infracțională a celor doi suspecți.

Și polițiștii din cadrul Secției 5 Petrești Poliție Rurală și Secției 2 Livada au identificat principalii suspecți în cazul unor furturi din locuințe.

Două infracțiuni de furt au fost comise chiar dintr-o casă parohială, reclamându-se inițial că persoane necunoscute au pătruns pe timp de noapte în locuință, prin dislocarea unor geamuri, și au sustras produse alimentare, unelte, bijuterii din aur și argint. Polițiștii Secției 5 Petrești au reușit în urma investigațiilor să-l identifice pe suspect, un bărbat de 31 de ani, din județul Bihor, Zoltan H., care copilărise în respectiva zonă și cunoștea locația.

Și Gheorghe B., de 41 de ani, din Iojib, este suspectat de sustragerea mai multor bunuri din casa unei femei de 28 de ani, din aceeași localitate.

Prejudiciile cauzate în urma acestor fapte sunt în cuantum total de 900 lei, fiind recuperate aproape integral, bunurile fiind restituite proprietarilor păgubiți.

Lasati un comentariu