Studenţi sătmăreni în practică la Jandarmerie

• publicat la: 4 iulie 2012
Studenţi sătmăreni în practică la Jandarmerie

Şase studenţi ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza arma -Jandarmi îşi desfăşoară stagiul de  practică la Jandarmeria Satu Mare.

Incepând din 02 iulie, şase studenţi sătmăreni  ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza arma – Jandarmi, îşi desfăşoară stagiul de practică  prevăzut în programa de învăţământ în conformitate cu prevederile legale în vigoare, la  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare. Toţi studenţii au finalizat  anul II de studiu.

Toate cunoştinţele acumulate în  primii doi ani de studiu, urmează a fi aplicate pe durata stagiului de practică de vară, timp de 4 săptămâni, perioadă în care studenţii alături de tutori ofiţeri – jandarmi îşi vor pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs  la misiuni de ordine publică pentru a-şi forma deprinderile necesare în viitoarea carieră militară.

Trebuie menţionat faptul că  toţi cei 6 studenţi – jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

comunicat

Lasati un comentariu