Ziua comunei Căpleni

• publicat la: 7 iulie 2012
Ziua comunei Căpleni

În perioada 6-8 iulie a.c, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare sunt angrenate în misiuni specifice de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică în municipiul Satu Mare, precum şi în celelalte localităţi din judeţ.

La sfârşitul acestei săptămâni, jandarmii sătmăreni vor asigura  măsurile de ordine publică la ediţia din 2012 a Festivalului Samfest Rock care va avea loc sâmbătă şi duminică, 7 şi 8 iulie a.c. Aceasta manifestare reuneşte mai multe formaţii din întreaga ţară şi se aşteaptă prezenţa unui public numeros.

De asemenea, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la Ziua comunei Căpleni, 7 iulie a.c., şi în zonele balneare şi de agrement ale judeţului, pe toată perioada acestui sfârşit de săptămână, fiind prezenţi la Tăşnad, Carei, Beltiug, Acâş şi Mihăeni.

Pentru ca  manifestările să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrulele Jandarmeriei vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor 24 de ore din 24, prin misiunile executate, urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite.

Jandarmii sătmăreni vor desfăşura individual, dar şi în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, o serie de misiuni specifice  pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabillirea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

Lasati un comentariu