Au venit comercianţii

• publicat la: 24 august 2012
Au venit comercianţii

Cu toţii trebuie sa fim de acord că distracţia este pentru oricine, indiferent de sex,de rasă sau de greutate. Nimeni nu trebuie  exclus,marginalizat, chiar dacă uneori, în funcţie de împrejurări, distracţia se transformă în altceva.

Vineri ,24 august,incepând de la orele amiezii au apărut primii comercianţi si prestatori de servicii  sositi pentru marea sărbătoare anuaăa a  municipiului Carei,Zilele Oraşului.

Unii dintre ei sunt buni cunoscători ai locurilor iar altii,mai puţini ce-i drept, se află pentru prima dată la acest eveniment.În acest an vremea a ţinut cu ei,nu vor fi precipitaţii,aşa că peste noapte vor putea rămâne lângă standurile lor.

Cei mai nerăbdători să iasă in spatiile  special amenajate au fost copii care căutau cu privirea locurile unde se amplasau toboganele gonflabile,  in toate variantele şi culorile.

De-a lungul arterei principale,cei dornici de a „se cocoţa”  pe suprafaţa alunecoasă a posturilor la care incă se lucra pentru amenajare, se deplasau incoace si-n colo pentru a-şi alege toboganul preferat.

Locurile de distractie se vor regăsi si in incinta parcului unde cei mici se vor putea da in tot felul de jucării mecanizate,  de la carusele până la maşinute.

Nenumăratele terase amplasate in centru sunt gata să isi primească clienţii.Oferta este atractivă,pentru toate gusturile şi buzunarele.

Dacă vă mai rămân fonduri,vă puteti aproviziona cu o oală  pentru sarmale sau un tocător frumos ornat.

Nu lipsesc nici ofertele pentru copii care doresc să intre in atmosfera de sărbătoare prin face painting sau printr-un dialog cu un clovn ghiduş.

De pe plaiuri maramureşene au poposit si meşterii populari cu o bogată ofertă de  icoane pe lemn si sticlă sau artă naivă.

Vremea se anunţă caniculară,distracţia la fel mai ales că trupa Voltaj  va concerta in această seară,dând tonul pentru fiesta ce va dura până duminică seara.

redacţia

Lasati un comentariu